Notícies

 Balanç positiu de les activitats del programa Novembre és Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola
04 diciembre 2018

Balanç positiu de les activitats del programa Novembre és Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola

 

  • La Regidoria de l’àrea ha programat xarrades, tallers, exposicions i activitats per a totes les edats en commemoració del Dia Internacional de la Tolerància, de la Infància i contra la Violència de Gènere.

Una vegada acabat el mes i amb les últimes activitats pràcticament completades, àrea de Serveis Socials-SEAFI de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç positiu de les quinze activitats programades amb motiu del programa Novembre és Benestar Social.

La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha destacat “la importància de remoure consciències des de la pedagogia i la visibilització de problemàtiques i qüestions que ens afecten a tots”, per això, la iniciativa impulsada pel seu departament, “ha comptat amb múltiples activitats per a tots els públics i trams d’edat, atenent al fet que tots estem implicats en la prevenció de determinades conductes i el foment de bones pràctiques i actituds”. En aquesta línia i “responent a la voluntat de continuar amb la tematització de setmanes o períodes dedicats a la sensibilització o promoció d’activitats socials, hem dedicat aquest mes de novembre al Benestar Social” ha destacat Albiol.

Concretament, amb motiu de la commemoració de tres dies internacionalment reconeguts per la tolerància, la infància i contra la violència de gènere, la regidoria va triar aquest mes, novament, per programar les activitats.

“Una oportunitat no només de visibilitzar les tasques que abraça l’àrea de Benestar Social i les opcions amb què compta cada col·lectiu, sinó també de recordar a la ciutadania la importància d’implicar-se en la millora i avanços en la conquesta del benestar social de tots, sobretot dels col·lectius més vulnerables; una cosa en què avancem any rere any amb la celebració d’aquestes jornades” ha valorat la regidora.

Resum de programació: http://www.peniscola.org/ver/10970/Noviembre-es-Bienestar-Social-2018.html

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola