Notícies

La Selecció Valenciana Sub16 ultima la seua preparació a Peníscola
25 abril 2012

La Ciutat a la Mar va acollir l’última sessió d’entrenament de la Selecció Valenciana Sub16 de Futbol Sala, on participarà en la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials de la categoria.
Els jugadors van realitzar una sessió d’entrenament sobre el parquet del Pavelló Municipal de Peníscola i van dinar una vegada acabat l’entrenament en un conegut restaurant de la localitat peniscolana, i van partir, acte seguit rumb a Malgrat del Mar (Barcelona) seu del Campionat d’Espanya Sub16.
La Selecció Valenciana disputarà el seu primer partit davant La Rioja el dijous, dia 26, a les 12.00 hores en el Pavelló Poliesportiu de Santa Susanna; el següent partit que jugarà la Selecció Valenciana serà el divendres, dia 27, a la mateixa hora i en el mateix escenari contra Castella la Manxa. En el cas de classificar-se per a les semifinals, aquestes es disputarien el matí del dissabte, dia 28, en el Pavelló El Palauet de Palafolls. La gran final tindrà lloc a migdia del diumenge 29, en el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar.