Notícies

Camerata Lírica homenatja Carusso en el Cicle de Música Clàssica
19 septiembre 2018

Camerata Lírica homenatja Carusso en el Cicle de Música Clàssica

El Saló Gòtic del castell de Peníscola va acollir anit el segon concert del XXXIV Cicle de Música Clàssica Ciutat de Peníscola. La formació Camerata Lírica, composta per la soprano, Eduvigis Monagas i el tenor Rodolfo Albero, a més d’un violinista i pianista, van complementar a la lírica de Monagas i Albero.

Amb el seu repertori, Camerata Lírica va homenatjar a la Bella Itàlia de Carusso amb música de Cottrau, Stanislao Gastaldón, Luigi Denza, Francesco Paolo Tosti, Salvatore Cardillo, Ernesto de Curtis i Eduardo di Capua , entre altres.

La pròxima cita tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 22.00h i consistirà en el recital de piano de Pablo Amorós, patrocinat per la Diputació de Castelló. El cicle continuarà el dissabte a les 20.00h en el Palau de Congressos amb l’actuació d’Ensemble La Sentinella, amb música d’Igor Stravinsky i text de Charles Ferdinand Ramuz, sota la direcció de Carles Ramón i Segarra.

Les entrades del concert del dissabte tenen un preu de 5 euros per als adults i de 3 per als menors de 12 anys. La recaptació es destinarà a l’Escola de Música de l’Associació Musical Verge de l´Ermitana.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola