Dissabte 15 de setembre

Descargas

Dia d’entrada de Moros i Cristians – Concert Camela

10.00 - 13.00 h

Concurs de Pesca categoria infantil i lliurament de premis. Lloc: Port pesquer. Organitza: Societat de Pesca Esportiva de Peníscola.

10.00 - 13.00 h

Bateig de busseig. Participació gratuïta. Per a majors de 16 anys. Màxim 20 persones per ordre d’inscripció. Lloc: Càmping Ferrer. Organitza: Club de Busseig Papa Luna de Peníscola.

10.00 - 14.00 h

Concurs de Tir al Plat. Lloc: Camp de tir de la devesa de l’Ermita de Sant Antoni. Organitza: Societat de Caça La Gaviota. Obligatori tenir llicència federativa per participar.

11.00 h

Ruta de Vespa i Lambretta. Lloc: Carrers del nucli antic. Organitza: Mandarina Sports Club.

12.00 h

Bous de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

14.00 h

Lliurament de trofeus del Concurs de Tir al Plat. Lloc: Camp de tir de la devesa de l’Ermita de Sant Antoni. Organitza: Societat de Caça La Gaviota.

15.30 h

Lliurament de premis del Concurs de motos Vespa i Lambretta. Lloc: Mandarina Club. Av. del Papa Luna, núm. 1. Organitza: Mandarina Sports Club.

17.00 h

Bous de la ramaderia La Paloma (Xalo, Alacant) i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous i platja Nord.

19.00 h

Majestuosa desfilada i entrada a la ciutat de les esquadres de l’Associació Cultural de Moros i Cristians. Iniciarà el recorregut des del carrer d’accés al camp municipal d’esports Benedicto XIII per arribar fins la Pl. de Bous, on s’interpretaran els himnes de l’associació i el de la Comunitat Valenciana. Lloc: Av. del Papa Luna, Av. de la Mar, Pl. de Bous.

00.30 h

Concert de CAMELA. Adquisició entrades anticipades en Mandarina Club i, per Internet, en www.codetickets.com. Preu entrada anticipada: 12€. En taquilla: 13€. Lloc: Parador de Festes

En acabar

Actuació de l’orquestra Black Band. Lloc: Parador de Festes.

02.00 h

Closing Almibero 5é Aniversari. Lloc i Organització: Penya en Almíbar.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola