Dijous 13 de setembre

Enllaços relacionats

Descargas

Dia del Turista

Volta en Bicicleta

12.00 h

Acte acadèmic públic ofert per l’Associació Amics del Papa Luna: Distinció a l’empresa Cafés BO – Tisana del Papa Luna com a entitat Sòcia d’Honor 2018. Taular redona “La botica de las plantas: pasado pontificio (Benedicto XIII y Clemente VIII) y presente con futuro”. Lloc: Edifici Sociocultural. Organitza: Associació Amics del Papa Luna.

12.00 h

Bous de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

12.30 h

La Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor oferiran als turistes i visitants dos productes típics de la zona: pastissets i moscatell. Lloc: Passeig Marítim, enfront de Tourist Info.

17.00 h

Bous de la ramaderia Raúl Monferrer (Formiche Alto) i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. De 19.00 a 19.30h: Descans. Berenar taurí. Lloc: Pl. de Bous i platja Nord.

En acabar

Bou embolat de la ramaderia Raúl Monferrer (Formiche Alto). Patrocina: Gellida e Hijos. Lloc: Pl. de Bous.

17.00 h

Semifinal del IV Concurs Local de Guinyot. Lloc: Càmping Ferrer.

18.30 h

Inscripció a la volta en bicicleta. Inscripció dels aficionats i imposició de la camiseta, que els acreditarà com a participants en aquesta volta sensacional. Lloc: Passeig Marítim, enfront de l’Hotel Prado Arena. Organitza: Penya la Revolteta.

Els menors de 16 anys, tant conductors com ocupants de bicicletes o cicles, han de dur sempre posat el casc i s’aconsella que el duguen també els grans.

En acabar

Eixida de la volta en bicicleta. Recorregut pels diferents carrers de la ciutat fins arribar a l’Auto Lavado Valen, on se celebrarà el fi de carrera amb un vi d’honor ofert per la Penya la Revolteta. Lloc: Carrers de la ciutat i Auto Lavado Valen. Organitza: Penya La Revolteta.

19.00 h

Taller gratuït de Dansa Oriental-Tribal (Durada d’1 hora). Lloc: Edifici Sociocultural, Planta baixa. Organitza: Associació Cultural Mènades d’Irta.

20.30 h

Actuació Centro Cultural Andaluz. Lloc: Pl. Santa María. Organitza: Associació Centro Cultural Andaluz.

En acabar

Actuació de la xirigota “Los no aptos” de la Casa Regional de Andalucía de Burgos. Lloc: Pl. Santa María. Organitza: Associació Centro Cultural Andaluz.

21.00 - 02.00 h

Concurs de Pesca categoria sènior. Lloc: Platja Nord (A l’altura del Pavelló Poliesportiu). Organitza: Club de Pesca Esportiva Torre Badum de Peníscola.

22.00 h

Cine a la Fresca. Reproducció de la pel·lícula Mataharis, d’Iziar Boyaín. Lloc: Platja Sud.

23.30 h

Concurs de Beer Pong. Inscripcions en la Penya l’Espardenya. Preu: 5€ per parella. Lloc i Organització: Penya l’Espardenya.

00.30 h

Ball amenitzat per l’orquestra La Quinta Nota. Lloc: Parador de Festes.

01.00 h

IX Concurs de llançament de pinyols d’oliva amb premi per al guanyador / la guanyadora. Lloc i Organització: Penya en Almíbar.

03.00 h

Animació de la Xaranga All i Pebre de Peníscola. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

04.00 h

NO PASSARAN, entrada de vaques de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

En acabar

Toreig de vaques enfundades de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola