Divendres 7 de setembre

Enllaços relacionats

Descargas

Proclamació de la Reina i la seua Cort d’Honor

13.00 h

Començament oficial de les Festes. Campanes al vol i disparament de coets per anunciar l’inici de les Festes. Lloc: Ajuntament.

En acabar

Acomiadament de la Reina de les Festes 2017 i la seua Cort d’Honor. Les primeres autoritats locals dispararan els típics coets tronadors que anuncien el començament oficial de les Festes. L’Associació Musical Papa Luna escamparà notes d’alegria pels carrers de la ciutat. Lloc: Ajuntament i carrers de la ciutat. Acaba a Tourist Info.

En acabar

Batalla d’aigua i degustació d’orxata oferta per la Coordinadora de Penyes per a tots els xiquets participants. Lloc: Tourist Info.

17.30 - 20.30 h

Gran parc d’animació infantil. Lloc: Tourist Info.

20.00 h

Tradicional cercavila pels carrers de la ciutat de l’Associació Musical Verge d’Ermitana de Peníscola. Lloc: Carrers de la ciutat.

22.00 h

Seté dia de novena en honor a la patrona i senyora nostra, la Mare de Déu de l’Ermitana. Lloc: Santuari de la Mare de Déu d’Ermitana.

En acabar

Solemne Acte de Proclamació de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor. Clausura de l’acte amb la interpretació de l’Himne de la Comunitat Valenciana, a càrrec de la Coral Polifònica de Peníscola i el tenor Manuel Valero, acompanyats per l’Associació Musical Verge d’Ermitana de Peníscola. A continuació, ramell de focs artificials. Lloc: Parc d’Artilleria.

En acabar

Gran Ball de Gala en honor a la nostra Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, amenitzat per l’orquestra Nueva Saturno. Lloc: Castell del Papa Luna.


Nota informativa: Per respecte a la Reina de les Festes i a la seua Cort d’Honor, i considerant la vistositat que requereix l’acte, es prega a les persones que hi vulguen assistir que vestisquen d’acord amb les circumstàncies (vestit o americana). No es permetrà l’accés al recinte a aquelles persones la indumentària de les quals es considere inadequada (pantaló curt, banyador, espardenyes, etc.).

00.00 h

Tradicional repertori d’albades a càrrec del Grup Cultural de Danses. Lloc: Capella de Santa Anna i carrers de la ciutat.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola