Salutació alcalde

Enllaços relacionats

Descargas

Setembre, el mes més esperat de l’any per a tots els peniscolans i peniscolanes, ja ha arribat. I amb aquest mes, els dies en què les tradicions es converteixen en sentiments per celebrar el que vam ser i el que som.

Els dies grans de Peníscola, les nostres Festes Patronals, ja estan aquí. Comencen unes jornades màgiques per a tots, deu dies emocionants en els quals honorarem la nostra patrona, la Mare de Déu d’Ermitana, i festejarem els nostres orígens i conservarem els nostres costums.

Els veïns i veïnes de Peníscola vivim aquests dies amb gran intensitat i emoció, sentiments que contagiem a tots els visitants que s’apropen a la nostra Ciutat a la Mar. És un sentiment indescriptible poder comprovar cada any que, generació rere generació, hem mantingut les nostres tradicions i devoció i que gaudim de cada acte com si fora la primera vegada.

De cap nou estem preparats per emocionar-nos amb les actuacions del Grup de Danses, de la Dansa-Batalla, dels cavallets i de les majestuoses desfilades de Moros i Cristians. I estem preparats per gaudir del dies de les Ames de Casa, del Turista, de l’Esport, de cada entrada de bous, de cada ball en el Parador de Festes i de cada actuació musical.

Des de l’Ajuntament vull manifestar el meu agraïment a totes les entitats locals i a tots els col·lectus que organitzen activitats durant els dies festius i fomenten la participació de tots els veïns.

A la nova Reina de Festes, Lidia; la seua Cort d’Honor, Odile, Luna, Candela, Isabel i Rocío; la seua Cort d’Honor Infantil, María, Mª José, Mar, Carla i Julia, així com al Mantenidor de les Festes, Ramón Rovira, vull transmetre la meua enhorabona pel càrrec i el meu desig que gaudiu de cada segon d’aquestes, les nostres festes.

A més, ha sigut tot un honor comptar aquest últim any amb la representació de la 50a Reina de les Festes, Alejandra, i les seues dames, Andrea, Teresa, María, Ángela, Marta, Ana Rita i Mapi. El meu més sincer agraïment a totes elles i a la seua Cort d’Honor Infantil, Maria, Inés, Andrea, Anna, Martina, Rita, Paula, Claudia, Judith i Nuria. En nom de tota la ciutadania, gràcies. De la mateixa manera, voldria estendre aquest agraïment a la regidora de Festes, Raquel París, per aportar tota la seua vocació, il·lusió i implicació en les festes de Peníscola.

Visca la Mare de Déu de l'Ermitana i bones festes a tots.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola