Notícies

L’Ajuntament de Peníscola promou el reciclatge entre els estudiants de primària i secundària amb el Dia del reciclatge i un videojoc
15 diciembre 2017

L’Ajuntament de Peníscola promou el reciclatge entre els estudiants de primària i secundària amb el Dia del reciclatge i un videojoc

  • L’acció està inscrita dins de la campanya de conscienciació social que impulsa la Regidoria de Medi Ambient i el Consorci de Residus de la Zona Nord
  • Demà dissabte se celebrarà el gran esdeveniment en què hi haurà moda reciclada, premis, tallers

Al llarg d’aquesta setmana els estudiants del CEIP Jaime Sanz i l’IES Alfred Ayza de la localitat han rebut una invitació molt especial per a l’esdeveniment, que demà dissabte organitza la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola en col·laboració amb la Universitat Popular.

Amb la participació de la llibreria Raquel Papers i l’agència de comunicació creativa Alter Partner, responsable de la campanya que impulsa l’administració local, juntament amb el Consorci de Residus de la Zona Nord, s’han realitzat diverses xarrades als alumnes de primària amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de reciclar i donar una segona vida als residus que generem en el dia a dia. Així, s’ha invitat a tots a participar demà dissabte, a partir de les 11h, en el Dia del reciclatge que es desenvoluparà en les dependències de la Universitat Popular de Peníscola.

Durant la jornada, els assistents podran gaudir de conta contes i tallers de reciclatge, així com participar en un concurs de moda reciclada en el qual es premiaran els dos models més originals i creatius amb un val valorat en 80 € per al guanyador i un altre de 40 € per al segon premiat. Aquests vals es podran bescanviar en qualsevol dels comerços que formen part de l’Associació de Comerciants de Peníscola.

A més, es farà lliurament d’altres vals regal valorats en 80 € i 40 € per als dos primers classificats del videojoc “Dóna-li una segona vida” allotjat en el web de l’Ajuntament de Peníscola. Per participar-hi, els infants hauran de jugar al videojoc, que consisteix a classificar els diferents tipus de residus en els seus corresponents contenidors i inscriure’s amb el seu nom i cognoms en el rànquing del videojoc. ”Una fórmula divertida, didàctica i amb un llenguatge que per a ells és molt familiar, la narració del videojoc” ha valorat el regidor de l’àrea, Alfonso López, que ha impulsat la campanya.

L’alumnat d’ambdós centres ha respost de manera molt positiva l’acció, i han mostrat l’entusiasme amb la idea de l’esdeveniment, així com amb ambdós concursos, “han plantejat múltiples inquietuds entorn al reciclatge, la qual cosa ens diu que estem en el bon camí” ha valorat el regidor.

Des de l’Ajuntament s’espera una bona acollida a aquesta acció de conscienciació “perquè els més menuts entenguen la importància de reciclar i que s’eduquen en la cultura del reciclatge, cosa importantíssima, però també perquè facen arribar a les seues llars i als seus majors el missatge” ha explicat López, que ha invitat a tots a participar en el gran esdeveniment de demà.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola