Notícies

La 3a edició de Beach Volley Lover Cup arriba a Peníscola
05 diciembre 2017

La 3a edició de Beach Volley Lover Cup arriba a Peníscola

  • Més de 250 jugadors de vòlei platja es donaran cita a la platja Nord de Peníscola del 6 al 10 de desembre de 2017 en una competició amateur d’àmbit nacional.
  • Peníscola ha sigut el lloc triat per a la celebració de la 3a edició, ja que un bon entorn és un dels requisits per a la realització de les activitats paral·leles a la competició.
  • Lover Cup compta amb el suport de l’Ajuntament de Peníscola, la Regidoria d’Esports i l’Hotel Los Delfines que acolliran els nostres jugadors durant el pont de la Constitució.

El pròxim 6 de desembre i fins al dia 10 tindrà lloc l’esdeveniment esportiu que organitza Beach Volley Lover Cup.

Ha sigut Peníscola el lloc escollit per a aquesta 3a edició pel seu enclavament geogràfic, les magnífiques platges, que permeten la pràctica del vòlei platja durant tot l’any i el seu patrimoni cultural, que fa possible la integració amb l’entorn.

Beach Volley Lover Cup naix fa més d’1 any amb l’objectiu de crear una experiència esportiva de caràcter nacional i internacional enfocada a esportistes de vòlei platja amateur que atrau nombrosos participants, i que es converteix en un esdeveniment que integra valors esportius, de convivència i de desenvolupament personal.

El nostre enfocament combina l’experiència competitiva i la de convivència amb l’objectiu de generar “moments memorables”. “Crear una Beach Volley Experience que vaja més enllà de la competició”.

SISTEMA LOVER
Lover Cup s’estén durant tot l’any a través d’un sistema de 4 tornejos anuals obert a tots els públics amants del Beach Volley. Generem una competició interna de gran qualitat que possibilita la participació d’esportistes de nivell Or, Plata i Bronze.

Facilitem que tots els participants satisfacen les seues màximes expectatives competitives i de participació, juntament amb un sistema de gamificació que fomenta els valors Lover a través de punts convertibles.

Lover Cup és a més un espai d’aprenentatge i de formació contínua a través de “Lover Cup University” que ofereix cursos personalitzats amb els millors professionals del sector en els QuickFire - Clinics: Sessions teoricopràctiques que tractaran temes relacionats amb la tècnica esportiva, la salut, o les claus d’una alimentació òptima per a l’esport, i la “Lover Academy” amb cursos i tallers professionals com el ball o el ioga.

VALORS LOVER
Els nostres “Lover’s” són jugadors carregats d’emocions. Es defineixen enamorats del Beach Volley i són portadors dels valors més saludables per a la competició esportiva.

Hem aconseguit que Lover Cup siga un punt de trobada per a gent sana que té ganes de compartir moments meravellosos, plens de passió per l’esport, en un entorn de pura convivència i de rigor competitiu.

ACTIVITATS PARAL·LELES
Volem que tots els visitants de Beach Volley Lover Cup siguen actius i participatius, per la qual cosa hem dissenyat activitats amb l’objectiu d’obtenir un esdeveniment sempre en creixement, que genere atractiu turístic per les seues activitats esportives i formatives.

Lover Cup està dissenyada, pensada i enfocada per generar “moments memorables” i una “Beach Volley Experience”

En aquesta ocasió inaugurem la nostra “Lover Academy” on s’impartiran classes professionals de ball de les disciplines “Tango”, “Merengue” i “Rock & Roll” durant 3 dels 4 dies de competició. Classes de durada de 2 hores que tindran lloc després de la competició en l’Hotel Los Delfines. Poden assistir tant jugadors com persones de Peníscola a les quals els apetisca aprendre a ballar.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola