Notícies

;
30 enero 2014

L’Ajuntament de Peníscola adjudica la gestió de l’enllumenat públic i estalvia 1,2 milions d’euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Peníscola ha adjudicat a la UTE Clece SA Urbamed Infraestructuras SL la gestió i el manteniment del sistema d’enllumenat públic del municipi, amb una reducció en el cost anual d’aproximadament 100.000€. Les condicions del contracte de la concessió, per a dotze anys, sumaran un estalvi total per a les arques municipals d’1,2 milions d’euros.
L’empresa adjudicatària realitzarà una inversió inicial de més d’un milió d’euros per actualitzar instal·lacions obsoletes i renovar les lluminàries de tot el terme municipal, incorporant la tecnologia LED, amb l’objectiu de mantenir el nivell lumínic dels punts de llum, incrementant-ne l’eficàcia i reduint fins un 65% el consum energètic.
Amb aquesta inversió i l’increment de l’eficiència dels equips, l’empresa gestora podrà destinar l’estalvi general del descens en el consum energètic al canvi d’equips, la instal·lació del sistema de telegestió i el manteniment dels sistemes de trànsit.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha incidit en “la importància de fer més amb menys i de tornar a negociar els contractes de serveis, per ser més eficients aconseguint prestar millors serveis a menor cost” i ha destacat la importància, no sols de l’estalvi en el cost del contracte anual, sinó també de la inversió en la renovació de les infraestructures i els equips del sistema d’enllumenat públic “que no suposaran un cost addicional per a l’Ajuntament”.
Després de la firma del contracte, que s’efectuarà de forma imminent, l’empresa iniciarà la substitució de lluminàries de vapor de sodi per noves lluminàries LED en les urbanitzacions i l’extraradi, per acabar renovant la totalitat del sistema d’enllumenat públic municipal.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola