Notícies

L'Ajuntament de Peníscola adjudica la contractació de càmeres de vídeo vigilància
15 mayo 2024

L'Ajuntament de Peníscola adjudica la contractació de càmeres de vídeo vigilància

  • El consistori instal·larà 51 cambres en els principals accessos i vies de connexió del centre amb les urbanitzacions, així com un centre de control en la Policia Local
  • L'objectiu de la seua instal·lació és tindre informació sobre els fluxos del trànsit, així com la millora de la seguretat en el conjunt del terme municipal.

En sessió extraordinària i pública de la Junta de Govern Local, l'Ajuntament de Peníscola ha aprovat l'adjudicació del contracte del subministrament, instal·lació i manteniment d'un sistema de vídeo vigilància de control i gestió del trànsit, dins del Pla de Sostenibilitat Turística, impulsat per la Regidoria de Serveis, Mobilitat i Accessibilitat, en coordinació amb l'àrea de Turisme i la Policia Local. 
L'adjudicació contempla la redacció del projecte, el subministrament i instal·lació del sistema, la instal·lació del centre de control en la Policia Local, la posada en marxa i la formació del personal, així com el manteniment durant els primers anys.
L'adjudicatària, Novatel Seguretat SL instal·larà un total de 51 càmeres de vídeo en vials d'accés a la població, del centre, nucli històric i de connexió amb les urbanitzacions.
L'objectiu de la seua instal·lació és tindre informació sobre els fluxos del trànsit, així com la millora de la seguretat en el conjunt del terme municipal.
La inversió suma 181.031,55€ i està inclosa en el Pla de Sostenibilitat Turística, que compta amb finançament del Govern, Generalitat i el mateix Ajuntament.

Foto: Imatge de control d’accés ja existent en l’accés al casc antic

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola