ITINERARI INTERPRETATIU EN ESNÒRQUEL

Divendres 28 de juliol de 2023

EL BOSC SUBMARÍ

Xarrada divulgativa i itinerari submarí

Dins de les activitats organitzades pel Parc Natural de la Serra d'Irta per a la programació de l'estiu de 2023, aquesta activitat està programada per a disfrutar d'un matí per a bussejar amb esnòrquel, aprendre i jugar en un dels millors racons del litoral del parc, la platja d'Irta, una platja de petxines al sud del cap d'Irta amb un caràcter purament mediterrani. Els seus fons marins amaguen les praderies de Posidonia oce a nica més septentrionals de la Comunitat Valenciana i les primeres al sud del delta de l'Ebre. Un vertader bosc submarí que representa l'hàbitat de centenars d'espècies de fauna i flora, que hi troben una zona de refugi, cria i alimentació.

Horari i lloc

Hora: 10.00 h a 13.00 h

Lloc: Platja d'Irta. Per a saber com arribar, entra en aquest enllaç (https://goo.gl/maps/Hrb6CsQTupQBbJYD8)

Dificultat: mitja

Informació i inscripció

En els telèfons del Parc Natural 964336791 / 679196398 de 09:00 a 15:00 h

http://parquesnaturales.gva.es/serradirta

Observacions

Actividad gratuïta i per a tots els públics, (recomanable xiquets a partir de 6 anys, menors sempre acompanyats per un responsable).

Les places són limitades i la inscripció és obligatòria. La inscripció podrà realitzar-se fins el 27 de juliol. En el moment de la inscripció els participants disposaran de plaça d'aparcament reservada.

És requisit saber nadar, portar roba de bany, ulleres i tub de busseig. És recomanable portar aletes, escarpins o sandàlies tancades per a entrar a l'aigua, algun element de flotabilitat com jupetí o maneguins per a xiquets, crema solar, aigua i esmorzar.Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola