Notícies

Peníscola i la seua solidaritat han desbordat les previsions de participació en la Marxa Solidària per la Fundació DiabetesCERO
28 enero 2023

Peníscola i la seua solidaritat han desbordat les previsions de participació en la Marxa Solidària per la Fundació DiabetesCERO

  • Més de 1600 persones han donat suport a l'esdeveniment, més de 1000 participants i més de 600 dorsals zero han impulsat aquesta primera edició, la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a la Fundació
  • La marxa ha tingut lloc avui, convertint el seu recorregut de 5 quilòmetres, en una festa de la solidaritat

Peníscola ha acollit aquest matí la Marxa Popular Solidària 5k, amb gran èxit de participació.
L'esdeveniment esportiu de caràcter benèfic ha comptat amb el suport de més de 1000 participants i amb el suport de més de 600 dorsals zero, xifra que ha superat per molt les previsions de l'organització.

"La resposta ha sigut extraordinària, estem molt agraïts i emocionats pel nivell d'implicació de tots i la seua generositat, s'han superat totes les nostres previsions" ha explicat Alba Beltrán, des de l'organització.

La recaptació de la Marxa Solidària es destinarà íntegrament a la Fundació DiabetesCERO amb l'objectiu de contribuir a la investigació d'aquesta malaltia. L'organització comunicarà l'import total de la recaptació i farà lliurament formal a la Fundació d’aquest en els pròxims dies, perquè hi ha hagut donacions quantioses més enllà del preu estipulat des de l'organització per participació.

Famílies, grups d'amics i membres de diferents entitats locals han omplit avui el recorregut que arrancava des del Passeig Marítim, unir-se a favor de la millora de les condicions de vida de les persones diabètiques.

"Ha sigut molt estimulant veure com s'han unit tantes voluntats amb un projecte que naix des del cor" ha manifestat la regidora de l'àrea d'Esports en el consistori, Dolo Bayarri, que ha coordinat el dispositiu logístic dels serveis municipals per a fer possible aquesta prova.

Des de l'organització han llançat el seu agraïment a tots els participants, al consistori i, molt especialment, al voluntariat i a totes les empreses que, amb el seu patrocini, han facilitat el desenvolupament d'aquest esdeveniment solidari i esportiu.

En finalitzar la Marxa Solidària i gràcies a l'aportació dels patrocinadors, s'ha dut a terme una rifa benèfica amb catorze premis, una fi de festa que ha posat el fermall a una jornada plena d'emocions i de compromís amb la salut.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola