Programes de creixement empresarial

La situació actual provocada pel COVID-19 està afectant les empreses de la nostra província. Per això, aquest és un bon moment perquè es paren a reflexionar i repensen tots els àmbits de la seua empresa, i aprenguen noves eines i estratègies per poder redirigir-la si és necessari.

La Diputació de Castelló manté els seus programes de creixement empresarial ara enfocats a afrontar els reptes de la nova crisi.

CASTELLON GLOBAL PROGRAM

(En col·laboració amb Espaitec, parc tecnològic de la UJI)

És una iniciativa adreçada a autònoms i empreses amb alt potencial de creixement que té com a finalitat proporcionar eines i coneixement per elaborar i posar en marxa un pla de creixement empresarial personalitzat.

En l'edició de 2020 se seleccionaran 9 empreses de qualsevol sector i edat per, a través de sessions de formació en línia, tallers pràctics i mentorització en línia, ajudar-les a definir i posar en pràctica un pla de creixement empresarial personalitzat. Amb aquesta finalitat, es compta amb el suport d'experts docents del món empresarial.

Com a novetat d'aquesta edicio, i tenint en compte la situació actual per causa del COVID-19, la formació serà EN LÍNIA.


PROGRAMA ÓRBITA

(En col·laboració amb CEEI Castellón, Centro Europeo de Empresas Innovadoras)

Órbita és un programa d'acceleració d'empreses centrat a identificar projeces d'alt potencial i a donar-los suport per consolidar el seu creixement, facilitant-los posteriorment l'accés al finançament i inversio privada.

Com a element diferenciador, el programa està dotat amb 100.000€ en Premis Equity Free per a les Startups... juntament amb Formació LeanStartup, Club d'Inversio propi, Mentors i Advisors, Networking i molt més.

 

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola