Restriccions trànsit i estacionament Infinitri Half Triathlón

Enllaços relacionats

El proper dia 1 de maig, en horari de 07,30 a 15,30 hores, tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració del X HALF TRIATHLON INFINITRY, consistent en proves esportives de natació, cursa amb bicicleta i cursa a peu, que discorrerà per diverses vies.

Per tot això cal tenir en compte el següent:

A partir del dijous dia 28 d'abril

S'acotaran i restringiran al trànsit part dels estacionaments de la zona interior del pàrquing del Centre d'Estudis per a muntatge de la zona de transició.

El diumenge dia 1 de maig

L'accés i sortida al nucli antic s'haurà de fer pel Portal de Sant Pere en estar tallades al trànsit la Plaça de Bous i de Santa Maria. A més, quedarà totalment tallada al trànsit i prohibit l'estacionament a l'Av. Akra Leuke i els accessos a la mateixa, així com part del pàrquing del Centre d'Estudis. L'Avinguda Estació patirà talls temporals al trànsit de vehicles i es veurà afectada per regulació de circulació alternativa, entre Pza. Constitució i rotonda de la Urbanització Estíbaliz; i la carretera cap a la zona sud també patirà circulació alternativa en un sentit i l'altre de circulació.

El servei d'autobús interurbà realitzarà parada a Pza. d'Illueca, quedant anul·lades les parades de Palau de Congressos, Constitució, Marcel·lí Roca i Av. de la Mar, fins a les 15,00 hores.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola