Restriccions trànsit i estacionament Infinitri Half Triathlón

El pròxim dia 25 d'abril, en horari de 07,30 a 15,30 hores, tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració de l'IX HALF TRIATHLON INFINITRY, consistent en proves esportives de natació, carrera amb bicicleta i carrera a peu, que discorrerà per diverses vies.

Per tot l'anterior haurà de tindre's en compte el següent:

A partir del dijous dia 22 d'abril

Es fitaran i restringiran al trànsit part dels estacionaments de la zona interior del pàrquing del Centre d'Estudis per a muntatge de la zona de transició.

A partir del dissabte dia 24 d'abril

A primera hora, l'entrada i eixida del nucli antic haurà de realitzar-se a través del carrer Atarazanas (Portal de Sant Pere) ja que està tallada al trànsit la Pl. de Santa María i Pl. de Bous.

El diumenge dia 25 d'abril
  • Quedarà totalment tallada al trànsit l'Av. Akra Leuke i els accessos a aquesta, així com part del pàrquing del Centre d'Estudis en els quals estarà prohibit l'estacionament de vehicles.
  • L'Avinguda Estació patirà talls temporals al trànsit de vehicles i es veurà afectada per regulació de circulació alternativa, entre Pl. Constitución i rotonda de la Urbanització Estíbaliz, en l'horari de 08,00 a 09,00 i de 10,00 a 12,30. Així mateix estarà prohibit l'estacionament de vehicles en aquesta via.
  • El carrer Laureano Gil i la plaça Llotja Vella estaran tallades al trànsit i prohibit l'estacionament.
  • L'accés i eixida al nucli antic haurà de realitzar-se pel portal de Sant Pere ja que estan tallades al trànsit les places de Bous i de Santa María.
  • El servei d'autobús interurbà realitzarà parada en Pl. d'Illueca, i quedaran anul·lades les parades de Palau de Congressos, Constitució, Marcelino Roca i Av. de la Mar.
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola