Notícies

Peníscola pedalejarà en benefici de la investigació del càncer infantil
17 agosto 2017

Peníscola pedalejarà en benefici de la investigació del càncer infantil

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb l’Associació Ciclo Indoor de la localitat, ha presentat aquest matí la sisena edició de l’esdeveniment esportiu vinculat a aquesta disciplina, que es desenvolupa en el Passeig Marítim amb gran expectació. El Cicle Indoor Ciutat de Peníscola tindrà lloc el dia 2 de setembre, “amb un alt nivell de participació, perquè ja comptem amb 160 inscrits” ha explicat la presidenta de l’entitat organitzadora, María Dolores Bayarri, xifra que ha superat totes les expectatives a diverses setmanes de la cita esportiva. En tan sols 6 anys, aquest esdeveniment esportiu ha triplicat gairebé els participants, ja es se supera de bon tros la xifra de 60 bicicletes amb les quals va arrancar en la seua primera edició. “Un escenari d’excepció, una organització de 10 per part de l’associació i l’alt interés i seguiment de què gaudeix aquest esport en el mateix municipi han consolidat la cita, per la qual cosa vull felicitar al Cicle Indoor i a tots els seus participants” ha assegurat l’alcalde, Andrés Martínez, que hi ha destacat també la dimensió nacional de l’esdeveniment, ja que comptarà amb participants procedents de Madrid, Saragossa, Terol, Segòvia, Toledo, Granada o Valladolid.

Enguany, a més, compta amb un al·licient afegit i és que l’esdeveniment i part de la inscripció és en benefici de la Fundació de l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu, concretament, per al projecte d’investigació del càncer infantil que impulsa Pulseras Candela. Les seues impulsores han estat presents en la presentació de l’esdeveniment i han agraït a l’organització i participants la seua col·laboració a través de l’adquisició d’un braçalet Candela amb els colors corporatius del Cicle Indoor i una significativa granadura en forma de bicicleta.

Des de l’organització s’ha destacat, així mateix, la rellevància dels monitors de Best Cycling en l’esdeveniment, les files del qual compten amb els millors del món en aquesta disciplina, i en destaca el monitor més jove de la categoria, amb tan sols 16 anys, que és, a més, de Peníscola - Eric Tejedor – i participarà com a monitor en les sessions com la resta de l’equip de l’Associació.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola