Notícies

Vint-i-nou empreses i serveis públics de Peníscola reben el reconeixement a la qualitat turística
29 mayo 2017

Vint-i-nou empreses i serveis públics de Peníscola reben el reconeixement a la qualitat turística

  • La Secretaria d’Estat de Turisme acredita en el SICTED aquest any 3 nous establiments locals
  • Després de sis anys d’aplicació d’aquest programa de qualitat per a destinacions, el municipi ha certificat la Policia Local, les Platges, l’Oficina d’Informació Turística i el Museu de la Mar.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, juntament amb la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, ha fet lliurament avui a tres noves empreses turístiques de la localitat el distintiu, després d’aprovar les diferents auditories del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, que promou la Secretaria d’Estat de Turisme.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament ha convocat els representants de les empreses turístiques locals que rebien avui per primera vegada la certificació, així com al grup d’11 empreses ja acreditades que han renovat el certificat, i a les 15 empreses i serveis que han realitzat el seguiment d’implantació del sistema durant el quart i cinqué cicle en el programa de qualitat.

Durant el lliurament de diplomes, l’alcalde s’ha compromés “amb la formació, la professionalització i la implementació de noves eines que facen incrementar la qualitat de l’oferta turística”.

Martínez ha felicitat la tasca de totes les empreses certificades, especialment a les tres noves: Restaurant Muva Beach, Restaurant Carmen Guillemot i càmping Los Pinos.

La Generalitat Valenciana col·labora amb l’Ajuntament en la implantació d’aquest programa, fent l’auditoria de les empreses.

Aquest certificat que impulsa Turespaña garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat i exigeix a les empreses l’acompliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola