Notícies

Peníscola prepara el pont de la Constitució amb esperit nadalenc
02 diciembre 2016

Peníscola prepara el pont de la Constitució amb esperit nadalenc

  • Entre els dies 3 i 11 de desembre, l’entrada a la ciutat antiga, vora la mar, allotjarà un mercat nadalenc inspirar en la tradició nòrdica
  • La destinació preveu una ocupació del 65% del total de places en oferta pera a aquests dies festius

Com ja és habitual en aquestes dates, Peníscola proposa als veïns i visitants una bona oportunitat per realitzar les compres nadalenques en un entorn singular i amb bons preus.
Els comerços locals es converteixen, des d’aquest cap de setmana fins al pròxim, en un mercat al més pur estil germà, amb casetes de fusta i ambientació musical. Els visitants podran conéixer l’oferta comercial de la ciutat, fent un passeig entre garlandes, flors de Pasqua i barrets del Pare Noel i fer així les compres per als pròxims dies, en un entorn singular, els peus de la ciutat antiga des del seu accés per mar.
La Regidoria ha donat a conéixer la programació de l’animació per al Mercat de Nadal, que no només compta amb les casetes de venda, sinó també amb activitats per als més menuts.
El Mercat Nadalenc arranca dissabte, “i durarà nou intensos dies en els quals els nostres comerços podran oferir els seus millors productes a bons preus a tots els visitants en vespre de festes” ha valorat el regidor de l’àrea en el consistori, Rafael Suescun, que ha destacat les bones previsions meteorològiques per als pròxims deies en la ciutat “i l’ocupació que en aquests moments ja s’espera que supere el 65%” del total de places a disposició en els hotels oberts, que sumen al voltant del 20% del total.
Aquesta és la primera de les iniciatives que la Regidoria de Comerç en l’Ajuntament  té previst posar en marxa al llarg d’aquest últim mes de l’any, a la qual se sumarà la campanya per incentivar les compres nadalenques i el Mercat Medieval, que coincidirà amb el cap d’any a la Ciutat a la Mar.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola