Notícies

A Peníscola es dispara la contractació i registra tan sols un 6% d’atur en el mes de juliol
05 agosto 2013

A Peníscola es dispara la contractació i registra tan sols un 6% d’atur en el mes de juliol

El mes de juliol ha abocat bones xifres pel que respecta a l’atur en la ciutat, ja que segueix registrant descensos durant l’inici de l’estiu, amb un 6% del total de la població activa, un put per sota del mes anterior.
En els dos últims mesos, el sector turístic ha suposat la generació de 2409 contractes en el municipi, xifra que atén a la posada en funcionament del 100% de la maquinària turística de la segona destinació de costa de la Comunitat Valenciana.
La mitjana anual de les xifres de la desocupació en la ciutat no supera el 10%, “la qual cosa indica l’extraordinari esforç d’empreses i autònoms en la localitat al llarg de tot l’any” ha valorat l’alcalde, recordant les noves mesures posades en marxa en suport a la contractació.
En l’últim mes, les afiliacions a la Seguretat Social en el municipi han seguit augmentant, amb un 73.8% del total per a dones “una xifra positiva que redueix l’atur femení fins situar-lo per sota del masculí per primera vegada en aquest any” ha destacat Martínez.

L’ocupació, una constant en la gestió municipal
Des de 2009, amb la creació de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i la creació del Centre d’Ajuda al Jove Emprenedor, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa diferents programes i accions de l’administració local i altres administracions per valor de més de 500.000€ i s’hi han elaborat plans de viabilitat i assessoria a més de 150 emprenedors i empreses.
Per aquesta anualitat l’Agència local ha sol·licitat a la Generalitat un Pla d’Ocupació amb les especialitats de dinamització turística, animació esportiva i dinamització sociocultural, totes aquestes molt relacionades amb els sectors econòmics estratègics per al municipi.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola