Notícies

Peníscola frega la col·locació plena en l’inici de la temporada turística
05 julio 2013

Peníscola frega la col·locació plena en l’inici de la temporada turística

El mes de juny ha presentat bones xifres pel que respecta a l’atur en la ciutat, ja que ha registrat un descens de quasi quatre punts respecte a les xifres de desocupats del mes de gener, en plena temporada baixa, amb un 7,8% del total de la població activa.
En el consistori s’han revisat les xifres “amb prudència” tal com ha manifestat l’alcalde, Andrés Martínez, que malgrat les bones dades, s’ha mostrat cautelós i preocupat pels aturats amb què compta el municipi. “Malgrat les bones xifres, no ens hi conformem i seguim treballant en les polítiques d’ocupació i juntament amb el sector empresarial per dinamitzar els sectors econòmics estratègics”, ha manifestat, recordant la important aposta per l’ocupació que està desenvolupant l’equip de govern en els últims anys.
En aquest últim mes, el sector de l’hostaleria ha suposat la generació de 729 contractes en el municipi, sobretot en el tram d’edat comprés entre els 25 i els 44 anys, xifra que atén a la posada en funcionament del 100% de la maquinària turística de la segona destinació de costa de la Comunitat Valenciana.
La mitjana anual de les xifres de desocupació en la ciutat no supera el 10%, “la qual cosa indica l’extraordinari esforç d’empreses i autònoms en la localitat al llarg de tot l’any”, ha valorat l’alcalde, anunciant noves mesures de suport a la contractació.
“L’administració ha de posar en marxa els mecanismes i facilitar les eines perquè les empreses creen llocs de treball, disposen de crèdit i cresca l’activitat econòmica” ha manifestat Martínez, que ha avançat que en el pròxim Ple ordinari el consistori treballarà per proposar la votació d’una modificació de crèdit per obrir una línia de subvenció a la contractació, subjecta a les condicions marcades per la Conselleria d’Economia de la Generalitat per al foment de l’ocupació en l’àmbit local.

L’ocupació, una constant en la gestió municipal
Des de 2009, amb la creació de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i la creació del Centre d’Ajuda al Jove Emprenedor, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa diferents programes i accions de l’Administració local i altres administracions per valor de més de 500.000€ i s’han elaborat plans de viabilitat i assessoria a més de 150 emprenedors i empreses

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola