Notícies

Les oficines de l'Ajuntament de Peníscola romandran tancades per trasllat del 7 al 15 de juny
04 junio 2007

Les oficines de l'Ajuntament de Peníscola romandran tancades per trasllat del 7 al 15 de juny

L'Ajuntament de Peníscola inicia aquesta setmana el trasllat de les dependències municipals a les noves instal·lacions situades en el nucli antic i, en el cas del Patronat de Turisme, en el Palau de Congressos de Peníscola. Del 7 al 15 de juny, les oficines romandran tancades al públic excepte el punt d'informació i registre situat en la planta baixa de l'actual edifici que prestarà el servei d'atenció al ciutadà fins a l'obertura de les noves oficines a mitjan mes.

Durant aquesta setmana, els empleats de l'Ajuntament realitzaran el trasllat a les noves dependències amb el suport d'una empresa de transport després del període d'adequació i condicionament dels diferents edificis. El consistori ha iniciat una campanya informativa al ciutadà basada en mesures com l'edició de tríptics informatius sobre el tancament i la ubicació de les noves instal·lacions, l'emissió d'una campanya publicitària en mitjans locals i regionals, la publicació de la informació en la pàgina web institucional i la distribució de bàndols per tota la ciutat.

Ubicació de les noves instal·lacions
Les noves dependències consistorials estaran situades en el nucli antic, excepte el Patronat municipal de Turisme que estarà situat en les oficines del Palau de Congressos. La Policia Local ja ocupa des de fa unes setmanes les noves instal·lacions en l'avinguda Madrid, que compartirà ara amb el Jutjat de Pau.

L'antic Ajuntament acollirà els departaments d'Intervenció i Tresoreria, Personal, Registre, Padró Municipal, Ajuntament i Secretaria així com l'oficina de Normalització Lingüística i de Comunicació i Premsa. L'edifici de la Casa de la Cultura acollirà als departaments d'Urbanisme, Informàtica i Activitats i, a pocs metres, la Casa de l'Aigua serà l'espai on els
ciutadans trobaran els serveis de Cadastre, Rendes i Exaccions i Recaptació de la Diputació.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola