Notícies

La platja Nord de Peníscola guardonada amb la Bandera Blava per complir totes les garanties de qualitat i prestació de serveis
31 mayo 2007

La platja Nord de Peníscola guardonada amb la Bandera Blava per complir totes les garanties de qualitat i prestació de serveis

La platja Nord ha rebut enguany el reconeixement de la Bandera Blava per part de la Fundació d'Educació Ambiental (FEE)-Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). L'entitat responsable a Espanya d'aquest tipus de concessions garanteix amb aquest reconeixement que la platja de Peníscola compta amb una qualitat excepcional de les aigües de bany i amb la prestació correcta i completa de serveis per a l'usuari (platges accessibles, dutxes i rentapeus, rampes d'accés i llocs de socors, etc), complint així tots els requisits requerits per a comptar amb la Bandera Blava 2007.

A més, la qualitat de la platja està garantida des de l'any 2003 amb altres guardons de prestigi d'àmbit internacional com les International Standards Organization, ISO 9000 i ISO 14001, els guardons Bandera Verda AENOR i Qualitur concedits el 2006 i la certificació Q de Qualitat turística, atorgada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE). “L'Ajuntament de Peníscola aposta per certificacions que garanteixen la qualitat dels serveis i de l'estat de les aigües de bany i afermen a més el compromís amb la gestió mediambiental. Nosaltres treballem per oferir les millors condicions i serveis a l'usuari, perquè les platges del municipi tinguen la màxima qualitat i obtinguen els màxims guardons que així ho garantisquen i certifiquen”, ha ressaltat Agustín Fesquet, regidor de Platges i Medi Ambient.

27 platges de Castelló guardonades amb la Bandera Blava 2007
En l'edició de Bandera Blava 2007, 219 municipis a Espanya han estat guardonats amb el distintiu atorgat per ADEAC-FEE. Catalunya amb 43 municipis amb distintiu Bandera Blava i la Comunitat Valenciana amb 42 localitats certificades són les comunitats que més reconeixements posseeixen. La província de Castelló ha obtingut enguany un total de 27 platges guardonades en 12 municipis.

El programa Bandera Blava va ser creat en 1985 per la FEE (Foundation for Environmental Education) i es va estendre en l'àmbit de la Comunitat Europea el 1987, Any Europeu del Medi Ambient. La FEE desenvolupa programes internacionals com Bandera blava, Ecoescoles, Joves reporters del medi ambient, Boscos en l'escola i La Clau verda en 45 països de 4 continents, a través d'entitats nacionals, com l'ADEAC a Espanya.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola