Notícies

Peníscola llança una pàgina web destinada a la promoció turística de la ciutat
24 mayo 2007

Peníscola llança una pàgina web destinada a la promoció turística de la ciutat

El Patronat de Turisme de Peníscola ha impulsat un nou portal turístic en el qual presenta de forma atractiva i innovadora els recursos i productes turístics de la ciutat. Peníscola, destinació de primera categoria a nivell nacional i amb un elevat interés turístic, disposa ara d’una pàgina web de qualitat en disseny, forma, contingut i desenvolupament amb la qual pretén la promoció turística on line per a la captació i l’increment del nombre de visitants. La pàgina web estarà disponible en cinc idiomes diferents com són el castellà, valencià, francés, anglés i rus.

Segon Juan Castro, gerent del Patronat de Turisme i coordinador del projecte, el propòsit que persegueix l’ens turístic municipal és “optimitzar un canal de promoció i venda, Internet, que ja és una realitat en el turisme. Segons l’últim EGM, el turisme és el primer servei de compra per Internet, per la qual cosa intentarem captar part d’aquest públic”. El responsable de Turisme ha matisat que “per mitjà d’accions de màrqueting electrònic, com els bàners en portals de reserves, l’Advergaming, les campanyes de màrqueting electrònic o la compra d’Adwords o enllaços patrocinats, esperem donar a conéixer el nostre municipi en els mercats que desitgem, amb uns costos més reduïts que amb accions de promoció tradicionals, com pot ser l’assistència a una fira a l’estranger, i arribant de forma més efectiva a un nombre major de gent”.

El nou web està pensat per a ser una eina útil i de màxima rendibilitat i ús per als qui vulguen apropar-se fins la ciutat i hi desitgen planificar el seu viatge. El Patronat de Turisme de Peníscola ha confiat en Vg Comunicación, una agència de comunicació interactiva amb àmplia experiència en aquest tipus de portals especialitzats en turisme per a la materialització d’aquest projecte.

Posicionament estratègic i manteniment a través del web
El disseny del nou web està adaptat a la realitat turística actual de Peníscola. D’aquesta manera, s’ofereix una imatge més diversificada de la destinació i es mostren les diferents activitats que es poden realitzar com rutes de senderisme, bicicleta de muntanya, esports nàutics, rutes culturals, SPA & WELLNESS, celebracions de congressos i reunions, gastronomia o esdeveniments culturals, que generen un valor afegit a una destinació tan consolidada com Peníscola.

Els objectius que persegueix l’espai on line se centren a desenvolupar estratègies de màrqueting adreçades a diferents tipus de turisme, així com dotar la ciutat d’un posicionament i diferenciació com a destinació. El portal turístic de Peníscola disposa a més d’una eina de captació i de manteniment de visitants a través d’un butlletí electrònic. Segons Castro, “amb el Newsletter pretenem captar turistes i visitants al llarg de tot l’any, informant-los de les activitats i esdeveniments del seu interés juntament amb ofertes d’allotjaments per oferir-los així la possibilitat que ens visiten”. Els usuaris que es registren en el web rebran periòdicament informació sobre notícies i esdeveniments relacionats amb la ciutat per correu electrònic.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola