Notícies

;
10 mayo 2007

Peníscola participa una vegada més en Expovacaciones, la fira de turisme i oci de Bilbao

Peníscola està present en l'actual edició d'Expovacaciones 2007, la fira de turisme i oci que s'ha inaugurat avui a Bilbao i que per a aquesta edició reuneix un total de 718 empreses i institucions del sector turístic, hoteler i immobiliari procedents de 20 països.

A través del Patronat de Turisme, Peníscola participa en aquesta trobada considerada la principal del sector en la zona nord amb un taulell doble en l'estand del Patronat Provincial de Turisme de Castelló. La ciutat castellonenca promociona la seua variada oferta turística i l'activitat complementària en la fira de Bilbao i hi mostra els seus principals productes i recursos, com són la història i el patrimoni, la Serra d'Irta, la qualitat de les platges, la gastronomia, les Festes Patronals, l'oferta cultural i complementària i la Tisana del Papa Luna.

El País Basc és un dels principals mercats emissors de turisme nacional per a Peníscola, al costat de Madrid, Aragó, Comunitat Valenciana i Castella-Lleó. A l'estiu de 2006, un 9% dels turistes que van visitar la ciutat procedien de la comunitat basca, situant-se en el cinqué lloc de la llista de procedència del turisme nacional al costat de Castella-Lleó.

XXVII Expovacaciones, turisme i oci del 10 al 13 de maig
Expovacaciones és la fira dedicada al turisme i oci que anualment se celebra a Bilbao Exhibition Centre. En l'actual edició, portada a terme entre el 10 i el 13 de maig, totes les comunitats autònomes del territori espanyol i un conjunt de 20 països presentaran els seus productes i serveis turístics així com les últimes tendències de la seua oferta turística. A més, en aquesta ocasió, Expovacaciones 2007 té com a país convidat d'honor Colòmbia.

Expovacaciones es dirigeix al consumidor final i als professionals del sector turístic. Enguany, la fira de Bilbao dedicada al turisme compta amb la participació de 718 empreses i una dotzena d'agències de viatges, majoristes i minoristes, a més d'oficines de turisme i institucions que ofereixen el seu producte en un espai de 117.700 metres2. Expovacaciones va reunir 265.459 persones en la passada edició del saló.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola