Notícies

L'Ajuntament de Peníscola aprova inversions en la llar del jubilat, el col·legi i el pavelló poliesportiu
30 septiembre 2022

L'Ajuntament de Peníscola aprova inversions en la llar del jubilat, el col·legi i el pavelló poliesportiu

  • La Regidoria d'Hisenda ha previst diferents modificacions pressupostàries per a poder executar diverses obres, per un import total de 150.000€, en diversos edificis públics, així com en el desbrossament del barranc de Mongells

En la sessió plenària ordinària celebrada aquesta setmana, l'Ajuntament de Peníscola ha aprovat diferents modificacions de crèdit per a poder executar diverses obres de millora en diferents edificis públics, com la llar del jubilat, l'entorn del col·legi d'educació infantil i primària o el poliesportiu municipal; a més, les modificacions han inclòs l'execució de treballs de neteja, condicionament i desbrossament del barranc de Mongells.

L'import total de les modificacions pressupostàries ascendeix a 152.238,4€ la disponibilitat de les quals facilitarà l'execució de les diferents obres abans que finalitze l'any.

En l'edifici social, que allotja la llar del jubilat, es preveu reparar i redissenyar la rematada de la façana i la seua pintura, amb una inversió prevista de 38.000€.

En el pavelló poliesportiu es milloraran les instal·lacions i mobiliari de diferents sales, amb una inversió de 7.800€.

A l'entorn del col·legi, es procedirà a instal·lar un clos de protecció al costat de la séquia Sangonera, amb una inversió de 12.438,40€.

En l'edifici de l'Ajuntament es milloraran els sistemes de climatització per valor de 24.000€ i es destinaran 70.000€ a la neteja i desbrossament del barranc de Mongells.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola