Notícies

Peníscola demana a la comarca el seu vot per a brillar més que mai aquest Nadal
24 noviembre 2021

Peníscola demana a la comarca el seu vot per a brillar més que mai aquest Nadal

  • L'Ajuntament ha posat en marxa un circuit d'eixides amb el qual es proposa sumar el suport dels municipis veïns
  • El primer desplaçament ha sigut al Mercat Municipal de Benicarló on ha trobat el suport de venedors i compradors
  • Raquel París: "Ens hem sentit molt recolzats i ja estem desitjant anar demà a Vinaròs a continuar sumant il·lusió a aquesta campanya que és bona per a Peníscola i també per a la promoció del conjunt de la nostra comarca"

L'Àrea de Turisme de Peníscola ha habilitat aquest matí un punt de votació itinerant per a incrementar la captació de vot a la ciutat veïna de Benicarló.

Concretament, el punt de vot s'ha habilitat en el Mercat Municipal on totes les persones que entraven a realitzar les seues compres han pogut participar en el procés de votació mitjançant el codi QR, que dirigeix directament a l'enllaç del formulari.

"Ens hem sentit molt recolzats i ja estem desitjant anar demà a Vinaròs a continuar sumant il·lusió a aquesta campanya que és bona per a Peníscola i també per a la promoció del conjunt de la nostra comarca" ha valorat la regidora de l'àrea de Turisme i Comerç, Raquel París.

Aquest és el primer punt de vot informatiu itinerant fora de la localitat que se suma als punts de vot permanents situats en dependències municipals com l'Oficina d'Informació Turística del Passeig Marítim i les instal·lacions del Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) a Peníscola. A través d'aquesta iniciativa, totes aquelles persones que no sàpiguen com registrar la seua participació obtindran ajuda en el procés.

A més, la ruta continua els pròxims dies, amb l'objectiu de seguir visibilitzant la campanya i captar vots. Demà l'equip es desplaçarà al Mercat Municipal de Vinaròs, per a continuar el divendres en la capital de la Plana amb un nou desplaçament.

Enllaç per a votar per Peníscola: https://pueblos.ferrerorocher.es/es/es/xp/pueblos/vota

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola