Notícies

L'Ajuntament de Peníscola signa un conveni amb la Creu Roja per a la col·laboració en el servei d'Ajuda a domicili
23 septiembre 2021

L'Ajuntament de Peníscola signa un conveni amb la Creu Roja per a la col·laboració en el servei d'Ajuda a domicili

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit un conveni amb l'agrupació local Creu Roja per a “establir les condicions d'execució i seguiment de l'ajuda a domicili per a majors en la localitat, i aconseguir així millorar la seua capacitat per a continuar portant una vida autònoma” ha explicat. 
Així mateix es persegueix, amb el referit conveni, “la col·laboració per a oferir el servei d'ajuda complementària a domicili als homes i dones majors de Peníscola”.
Aquest conveni persegueix el propòsit de proporcionar els recursos materials i humans necessaris perquè els majors puguen continuar portant una vida autònoma mitjançant accions de millora, per a adaptar-se a les seues circumstàncies i accions d'apoderament. 
La regidora de l'àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha especificat que la col·laboració també incidirà en l'atenció urgent a les necessitats bàsiques de persones i unitats de convivència que es troben en situacions de vulnerabilitat i emergència econòmica i social. El servei els proporcionarà productes d'alimentació i higiene i comptarà amb l'organització de tallers formatius. 
El president del Comité Provincial de Creu Roja Espanyola a Castelló, Esteban Fortea, i la presidenta del Comité Local de Creu Roja Espanyola a Peníscola, han sigut els responsables de rubricar el conveni juntament amb l'alcalde a qui han agraït la seua “implicació i compromís”.
El regidor de Participació Ciutadana, que gestiona la concessió de subvencions i convenis, Ramón Simó, ha explicat que aquesta col·laboració està prevista també per a les pròximes anualitats, revisable i renovable any a any.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola