Notícies

L'Ajuntament de Peníscola reafirma el seu compromís amb l’AECC local
23 septiembre 2021

L'Ajuntament de Peníscola reafirma el seu compromís amb l’AECC local

L'Ajuntament de Peníscola ha renovat avui el seu conveni anual de col·laboració amb l'agrupació local de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Mitjançant la rúbrica, el consistori impulsa l'activitat de prevenció i atenció als pacients que desenvolupa l'entitat en el municipi. En la signatura del conveni han participat l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la presidenta de la Junta Local de Peníscola de l'Associació Espanyola Contra el càncer, Mª Teresa Peña, i el regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Peníscola, Ramón Simó.

L'agrupació du a terme campanyes de detecció precoç i control de càncer de pròstata, així com d'atenció a la dona masectomizada, amb exercicis físics i rehabilitació atesos per un fisioterapeuta. Des de l’AECC local treballen en l'acompanyament i suport psicològic als malalts de càncer que el necessiten.

"Amb la seua Presidenta hem comprovat, un any més, la intensa tasca que desenvolupen en el nostre municipi" ha subratllat l'alcalde, qui ha afegit que "el seu treball voluntariós i desinteressat salva vides".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola