Notícies

La Policia Local de Peníscola identifica més de 90 persones incomplint les mesures anti Covid19, en el que va de gener
27 enero 2021

La Policia Local de Peníscola identifica més de 90 persones incomplint les mesures anti Covid19, en el que va de gener

Des que començara l'any, la Policia Local de Peníscola ha realitzat múltiples controls de vehicles i vianants en via pública, a fi de garantir l’acompliment de les mesures de seguretat sanitària i les restriccions que han anat actualitzant-se setmana rere setmana.

Durant aquest període, els agents han identificat 52 persones pel no ús o mal ús de la màscara obligatòria.

Pel que respecta a l'incompliment de les restriccions a la mobilitat, s'han identificat 21 vehicles i els seus ocupants que procedien d'altres comunitats autònomes, estant vigent el confinament perimetral de la Comunitat. A més, en els últims dies s'han identificat fins a 5 persones incomplint la prohibició d'eixir després de les 22h.

Quant a les restriccions per activitats, s'han identificat 13 usuaris d'instal·lacions esportives a l'aire lliure, tancades al públic.

"La Policia Local està fent una important tasca de control que requereix del compromís i la col·laboració de la ciutadania, és fonamental continuar fent tasques informatives i de divulgació per part de les autoritats i de conscienciació per a l’acompliment de les normes; la responsabilitat de tots és clau" ha valorat el cap de la Policia Local de Peníscola, Antonio Morejón.

Una altra dada significativa que ha destacat la prefectura sobre l'activitat policial en aquests primers dies de l'any, han sigut les dues denúncies per violència de gènere, "sabem que en aquesta situació de pandèmia les víctimes es troben en una situació d'especial vulnerabilitat i és per això que, juntament amb els Serveis Socials, estem fent una tasca de vigilància intensiva i acompanyament d'aquesta mena de casos que, afortunadament, no són nombrosos, però són prioritat" ha assenyalat.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola