Noticies

La històrica Revista Peñíscola compleix mig segle
13 enero 2021

La històrica Revista Peñíscola compleix mig segle

 

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha rebut avui de mans de part de la Junta de la històrica publicació, l'exemplar commemoratiu d'aquest important aniversari. "He felicitat els artífexs d'aquest fantàstic exemplar que resumeix la trajectòria i l'afany d'aquesta publicació per la rigorositat i la posada en valor de la història i el patrimoni local" ha explicat el mateix alcalde, qui ha anunciat la celebració d'una presentació de la publicació "quan la pandèmia ho permeta".
A més, Martínez ha expressat la seua satisfacció per la recent col·laboració de la Regidoria de Cultura i la Revista Peñíscola, per a l'obtenció d'uns plànols de Peníscola del segle XIX reconeguts a França com a bé d'interés cultural. Els plànols ja es troben en la localitat i esperen poder ser mostrats a la ciutadania en el mateix acte commemoratiu que es programarà amb motiu del 50 aniversari de la Revista.
L'Ajuntament ha sigut el principal patrocinador de l'edició del llibre commemoratiu, juntament amb la Diputació Provincial i Caixa Benicarló.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola