Notícies

L'Ajuntament de Peníscola avança en la millora de l'accessibilitat i la seguretat viària
16 noviembre 2020

L'Ajuntament de Peníscola avança en la millora de l'accessibilitat i la seguretat viària

 

L'àrea d'Urbanisme i Serveis de l'Ajuntament de Peníscola està executant diversos treballs de millora de l'accessibilitat i seguretat en la via publica, "són treballs necessaris amb els quals millorarem tant l'accessibilitat com la seguretat viària dels nostres carrers", ha destacat el regidor de Serveis, Jorge Rovira, referint-se a l'esforç que s'ha realitzat en les últimes setmanes per ampliar i millorar la senyalització horitzontal i vertical en diverses zones del terme municipal, així com l'eliminació d'elements com els bol·lards situats en la Av. del Papa Luna, en l'últim tram de la qual ja s'estan substituint per una altra tipologia de pilons.
A més, s'està executant també en aquests moments la millora de la vorera enfront de la Escola de Música, treball que se suma a l'ampliació de la zona d'espera i instal·lació de bancs, acció la inversió de la qual ascendeix a 7.815,10€.
L'execució d'aquestes obres finalitzarà en els pròxims dies i atén una demanda dels propis usuaris d'aquest centre, que superen el centenar.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola