Quartet Gerhard

Descargas

Dimarts 15 de setembre - 22.00h - Saló Gòtic del Castell

Programa de concert:

Nocturn de Vistes a la mar - Eduard Toldrà

Quartet nº15 en sol major D.887  - Franz Schubert

  1. Allegro molto moderato
  2. Andante un poco moto
  3. Scherzo. Allegro molto - Trio. Allegretto
  4. Allegro assai
Quartet Gerhard:

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seua remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com un dels majors valors humans.

Com a quartet les seues principals influències han sigut a Basilea (Rainer Schmidt), Berlín (Eberhard Feltz), Hannover (Oliver Wille) i actualment formen part del programa de l'Institut de Cambra a Madrid (Günter Pichler), becats per l'Escola Superior de Música Reina Sofia.

Guanyadors de diversos premis nacionals i internacionals, el Quartet Gerhard ha participat en importants escenaris internacionals com, la Biennal de Quartets de Cuarda d'Amsterdam (Holanda), la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea (Suïssa), el festival de quartets de corda de Bordeus i el Festival Ràdio France Montpeller (França) , el Mozartfest de Würzburg i Heidelberger Frühling (Alemanya) i la temporada Musikamera en La Fenice de Venècia (Itàlia) entre altres. També han sigut convidats a Festivals d'estiu de prestigi com la Schubertiada de Vilabertran, Festival Pau Casals del Vendrell, Porta Ferrada, Aix-en-Provence, Davos i Verbier. A partir de la Temporada 18/19 són artistes residents en el Palau de la Música de Barcelona.És destacable el seu compromís amb la música de nova creació, actuant en esdeveniments rellevants com el cicle del CNDM de Madrid (Espanya), Nuit de la Création en Aix-enProvence (França) i a l'Arnold Schoenberg Center de Viena (Àustria).

Les seues interpretacions han sigut retransmeses per Catalunya Música, RNE (Ràdio Nacional d'Espanya), NDR i SWR (Alemanya), i BBC (UK) i France Musique (França).

A nivell discogáfico cal destacar el seu àlbum Portrait (Seed Music 2016) - premi de la crítica al millor CD 2016 - i un llançament amb obres de Kurtag, Berg i Schumann sota la prestigiosa discogràfica Harmonia Mundi International.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola