Notícies

29 empreses i serveis públics de Peníscola formen part del programa de qualitat turística SICTED
13 agosto 2020

29 empreses i serveis públics de Peníscola formen part del programa de qualitat turística SICTED

Un total de 29 empreses i serveis públics de la localitat formen part del programa SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, que promou la Secretaria d'Estat de Turisme.

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha felicitat les empreses i serveis que han aconseguit presentar-se a la renovació del seu certificat, "tot un exemple de compromís amb la formació, la professionalització i la implementació de noves eines que facen incrementar la qualitat de l'oferta turística”.

La Generalitat Valenciana col·labora amb l'Ajuntament en la implantació d'aquest programa, auditant les empreses. Aquest certificat que impulsa Turespaña garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat i exigeix a les empreses l'acompliment de paràmetres l'objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l'atenció al client.

L'alcalde i la responsable de l'àrea de Turisme, Raquel París, han visitat els establiments certificats i han agraït a les empreses el "gran esforç que estan realitzant en un any tan complicat, compromesos també amb la qualitat", ha destacat París.

Les empreses i serveis de Peníscola que han aconseguit presentar-se a la renovació del certificat de qualitat SICTED són: Restaurante Tio Pepe, Vinoteca Roig Picota, Restaurante Casa Jaime, Restaurant el Mercat de Peníscola, Restaurante La Cabaña, Gran Hotel Peñíscola****, Apartaments Turístics Jardines del Plaza, Aparthotel Acuasol, Hotel La Cabaña, Càmping Ferrer, Hotel Tio Pepe, Mandarina Club, Ofertes Costa Azahar, Restaurant Roca Mar, Agora Hotel i Resort, Altubel, Apartamentos Florida, Càmping Los Pinos, Tamarindos Peñíscola S.L, Hotel RH Casablanca, Hotel RH Portocristo, Aparthotel SPA Acualandia 4*, Hotel & Spa Peñíscola Plaza Suites, Hotel & Spa Acuazul 4*, Hotel RH Don Carlos, Tourist Info Peñíscola, Platja Nord de Peníscola, Museu de la Mar i Policia Local de Peníscola.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola