Noticies

Les activitats a l'aire lliure protagonitzen la programació turística del mes d'agost a Peníscola
31 julio 2020

Les activitats a l'aire lliure protagonitzen la programació turística del mes d'agost a Peníscola

  • La Regidoria de Turisme ha dissenyat un programa enfocat al gaudi de tots els públics per a aquest mes respectant les condicions recomanades per les autoritats sanitàries

Peníscola oferirà als seus visitants un conjunt d'activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen els atractius patrimonials, històrics, naturals i de sol i platja amb els quals compta la destinació durant el mes d'agost.

Al llarg de tot l'estiu, la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha dissenyat una programació pensada perquè tots els públics puguen gaudir de la Ciutat a la Mar respectant les mesures de prevenció i seguretat davant la situació sanitària actual.

La regidora de Turisme i Platges, Raquel París, ha destacat "la gran capacitat de càrrega de Peníscola, avantatge que ens permet garantir als nostres visitants la distància de seguretat interpersonal mitjançant la celebració d'esdeveniments a l'aire lliure".

Activitats a la platja
Les platges urbanes de Peníscola centren gran part de la programació amb la celebració d'activitats com el "Cinema a la Platja Sud", tots els divendres a les 22:00h. Com a mesura de prevenció, l'Ajuntament no facilita cadires en aquest espai, és obligatori l'ús de mascaretea i ha de mantindre's la distància de seguretat.

A la Platja Nord continuen les sessions d'aeròbic en l'arena al costat de l'Oficina d'Informació Turística central en horari de 09:00h a 10:00h de dilluns a divendres. Seguint amb les activitats enfront de la mar, en el passeig de la zona de Peñismar se celebraran els dilluns, dimecres i divendres de 19:00h a 20:00h les classes dirigides de la modalitat de Zumba.

Quant al públic infantil, el Passeig Marítim comptarà amb tallers educatius, animació infantil i activitats culturals de 18:00h a 20:30h en Peñismar -els divendres- i en la zona de l'Oficina central Tourist Info -els dimarts-.


Festivals consolidats
Com cada estiu, Peníscola es converteix en destinació turística cultural amb la celebració de tres grans esdeveniments. Després de celebrar aquesta nit l'última representació del XXIII Festival de Teatre Clàssic i demà l'última actuació de la 17a Edició del Festival Internacional de Jazz, arriba el Festival de Música Antiga i Barroca. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 3 al 12 d'agost i comptarà amb actuacions al Castell i en el Palau de Congressos de Peníscola. Una altra de les cites musicals de l'estiu serà la celebració del XVIII Festival de Guitarra de Hondarribia-Peníscola, a partir del dijous 27 d'agost en el Saló Gòtic de la fortalesa.

Rutes i visites per la ciutat
Els visitants podran realitzar diferents rutes per la ciutadella de manera autònoma i sotas diferents temàtiques. Una d'aquestes és Peníscola de Cinema, la qual pot efectuar-se seguint les pautes que apareixen en el web oficial www.peniscoladecine.es, així com mitjançant els panells informatius situats en cada punt amb tota la informació detallada. A més, orientades al públic familiar, Peníscola ofereix la Ruta Pirata i la Ruta d'Aventures. Ambdues estan detallades en la web turística https://www.peniscola.es/ruta-familiar. En les rutes, la pirata Mar i el cavaller Roque guien els més xicotets pels punts d'interés de la ciutat emmurallada. Aquestes visites també es poden realitzar de manera autònoma seguint els mapes del web i els panells informatius situats en cada punt amb el segell distintiu de les rutes. A més, el Castell de Peníscola ofereix visites guiades teatralitzades pel seu interior així com excursions diürnes i nocturnes a la ciutat templera de Culla.

Una de les novetats d'enguany és l'aplicació "Peníscola Live The Game", una App disponible en iOS i Android per a descobrir la Ciutat a la Mar d'una forma diferent i nova amb el company que tries: Mar o Roque. "El segment familiar és el que predomina en la destinació turística i, és per això que hem estructurat múltiples propostes per a gaudir, de manera segura, amb els més xicotets, com són les rutes familiars, el cinema o les activitats en el Passeig Marítim", ha explicat París.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola