La Galería del Claroscuro (Alacant) - 4 agost

Dia 4 d’agost, dimarts - Palau de Congressos, 19.30h

Los colores del corazón

La Galería del Claroscuro

Eva Narejos, coreografia i moviment expressiu

José Fernández Vera, traverso

Anabel Sáez, clavecí i direcció artística

Per a públic familiar a partir de 6 anys

Entrada lliure - Amb invitació

Experiència musical a través d'una posada en escena sensorial i minimalista, amb música barroca, instruments d'època, expressió corporal, titelles, colors i danses.

Per a encendre la imaginació…

La Galería del Claroscuro

El grup La Galería del Claroscuro compleix enguany el seu desé aniversari de trajectòria dedicada a la música històrica. Els seus programes sempre són una aposta didàctica, amb la intenció de revaloritzar el context artístic de la música i dels seus protagonistes històrics. Gràcies a la seua àmplia experiència artística i pedagògica han pogut portar a l'escenari projectes didàctics molt originals, enriquits amb pinzellades d'altres disciplines artístiques com la dansa o el teatre. Dirigits a tots els públics, els seus concerts s'han guanyat el reconeixement d'adults i xiquets, i han aconseguit el seu noble objectiu: la difusió i gaudi de la música antiga entre melòmans i noves generacions.

Eva Narejos, pedagoga, musicòloga, pianista i ballarina, està especialitzada en dansa històrica, col·labora amb nombroses companyies de dansa i actua en importants festivals. El flautista José Fernández Vera és concertista, pedagog, i està especialitzat en interpretació de la música antiga, esperit emprenedor i impulsor de projectes musicals com festivals, orquestres i cursos de formació. Anabel Sáez, directora artística del grup, desenvolupa una intensa labor en el camp de la música antiga com a clavecinista, continuista i pedagoga, també és programadora, dissenya espectacles didàctics, i protagonitza el programa de divulgació musical En clau de música, en Hoy por hoy en la SER d'Alacant.

Notes al programa

En la retòrica musical del segle XVIII els diferents «afectes de l'ànima» van ser associats a elements musicals com la tonalitat, a determinats girs melòdics, o a subtileses agògiques, i així van nàixer moltes i emocionants partitures que pretenien commoure a l'oïdor. La Galería del Claroscuro combina aquest llenguatge dels afectes amb la bellesa i plasticitat del color i del purament visual, perquè l'espectador imagine, evoque i es deixe seduir.

Los colores del corazón és un espectacle concebut des de la innocència i la fantasia, des de l'íntim, lluny de la tecnologia, sense estrès ni soroll mental. Recorre diferents emocions i colors a través d'un personatge femení que ens dóna una lliçó de vida, aconseguint fer realitat els seus somnis aparentment impossibles. Una deliciosa selecció de peces barroques i clàssiques de mestres com Telemann, Vivaldi, Bach, Rameau o Mozart, interpretades per la flauta travessera barroca i el clavecí, presentaran les emocions de la música i inspiraran mil fantasies.

 

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola