Notícies

Peníscola amplia la informació sobre seguretat en platges i desplega un dispositiu de més de 70 panells
03 julio 2020

Peníscola amplia la informació sobre seguretat en platges i desplega un dispositiu de més de 70 panells

L'àrea de platges inclou en els accessos a les platges nord i sud, així com en l'accés al parc natural, senyalització específica sobre el decàleg de normes de comportament en el litoral, a més de recomanacions i informació útil per als usuaris. Aquesta senyalització compta amb codis QR amb la informació en idiomes.

El decàleg recull recomanacions sobre l'accés a la platja i les indicacions sobre aforament; sobre les mesures higièniques abans d'anar a la platja; el seguiment de les recomanacions dels cartells i dels informadors; el respecte a les indicacions del servei de salvament i socorrisme; el respecte a les distàncies entre para-sols, tovalloles i altres elements; indicacions sobre esports col·lectius i activitats d'oci; recomanacions sobre l'ús de dutxes i rentapeus; sobre evitar el contacte amb elements o objectes aliens o d'ús comú; el respecte al distanciament social i circulació durant el passeig en la vora de la mar, i el respecte del corredor de 6 metres des de la vora de la mar fins a l'espai de tovalloles i oci.

Es recorda, de la mateixa manera, que no s'ha d'accedir a la platja si es tenen símptomes de malaltia o febre o que cal mantindre la distància de seguretat de 1,5 metres amb persones no convivents.

En els panells informatius s'adverteix també que l'ús de la platja no està limitat per franges horàries i que les platges Nord i Sud comptaran amb entrades i eixides diferenciades, amb carrils senyalitzats per a garantir l’acompliment de les mesures de seguretat.

Altres mesures de seguretat detallades són la instal·lació de dutxes en les eixides per facilitar la neteja dels usuaris, la situació de les papereres a les zones d'eixida de les platges, la prohibició de l'ús dels vestidors i la recomanació d'usar calçat per a entrar i eixir de les platges.

Així mateix, en els cartells s'informa sobre la neteja dels WC automàtics, que es realitzarà tres vegades al dia, així com la desinfecció de totes les dutxes i passarel·les tres vegades al dia, per a garantir les mesures higièniques.

S'adverteix de l'ús d'un dron per a garantir el control d'aforament i de la presència de personal específic per a informar a través de diferents mitjans als usuaris, en cas que una zona arribe a estar completa. Aquests informadors atendran els usuaris davant possibles dubtes i recordaran les mesures preventives i d'autoprotecció corresponents.

En la cartelleria es recorda que no es podran col·locar para-sols o altres elements en primera línia de platja sense que els seus amos estiguen presents, en aplicació de l'ordenança d'usos de platges.

Finalment s'informa que es podrà fer ús de les zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, sempre amb cita prèvia, en el telèfon d'atenció 647 866 003.

 

4 fitxers adjunts

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola