Notícies

L'Ajuntament de Peníscola adquireix mampares, mascaretes d'autoprotecció, dosificadors de gel i catifetes per a la reobertura de serveis municipals
20 mayo 2020

L'Ajuntament de Peníscola adquireix mampares, mascaretes d'autoprotecció, dosificadors de gel i catifetes per a la reobertura de serveis municipals

  • Els edificis municipals i serveis que ja estan oberts al públic, com la Policia Local, el SAC , els Serveis Socials o la zona poliesportiva ja disposen d'elements de protecció per als empleats públics i de seguretat per als usuaris. S'amplia la seua instal·lació a altres dependències i es reforça en aquestes.
  • Els representants dels funcionaris i els regidors han acordat en la seua trobada d'avui mantindre una nova reunió la setmana pròxima per a programar la reobertura progressiva d'edificis municipals i la reincorporació dels treballadors al treball presencial, ateses les fases de la desescalada programada pel Govern i prioritzant el teletreball en els departaments i serveis que siga possible.

L'àrea de Personal de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat avui als integrates del Comité de Seguretat i Salut.

Durant aquesta segona trobada amb els membres del comité, el primer va tindre lloc davant l'anunci de l'estat d'alarma, s'han repassat les diverses actuacions que l'àrea de Personal ha dut a terme per a garantir la protecció dels treballadors i la seguretat dels usuaris dels serveis municipals.

Dependències ja obertes al públic, algunes d'elles amb cita prèvia, com l'entorn poliesportiu, la Policia Local, els Serveis Socials o el Servei d'Atenció Ciutadana ja compten amb alguns dels equips de protecció, com mampares, mascaretes protectores – opció preferent per als representants dels treballadors, per suposar una major comoditat que les mascaretes -, o dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Des de l'àrea de Personal s'ha informat també sobre l'ampliació de la compra d'aquests materials de seguretat per a planificar la reobertura d'altres dependències municipals, en les quals se situaran també catifetes higièniques, de seguretat.

En el encuentro, se ha tratado la redistribución de los trabajadores en sus lugares de trabajo, para garantizar el mantenimiento de las distancias de seguridad entre empleados, en el momento en que se incorporende forma presencial al trabajo.

En la trobada, s'ha tractat la redistribució dels treballadors en els seus llocs de treball, per a garantir el manteniment de les distàncies de seguretat entre empleats, en el moment en què s'incorporen de  forma presencial al treball.

En una nova trobada, la setmana pròxima, el comité de seguretat i salut acordarà la programació i les condicions de la reincorporació al treball presencial per part dels funcionaris, “prioritzant el teletreball en tots els casos que siga possible, en funció de les necessitats de cada servei” ha explicat la regidora de l'àrea, Dolores Bayarri, recordant que les pautes per fases de la desescalada s'aniran concretant i coneixent a mesura que el Govern faça oficials i públics els detalls per a cadascuna.

 


 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola