Protocol d'accés a les instal·lacions esportives

 

PROTOCOL D’ACCÉS POLIESPORTIU FINS AL 25 DE JULIOL DE 2021

 

Horari del poliesportiu: de dilluns a dissabte de 9.00 a 14.00h i de 17.00 a 22.00h.

S’obriran al públic els espais esportius de pistes de tennis, pàdel, frontennis i skate park. La reserva de pistes es farà de manera presencial al poliesportiu per l’abonament del tiquet (a excepció de l’skate park que és gratuït).

Els torns de reserva de pistes seran a les 09.00h, 10.30h i 12.00h, i a les 17.00h, 18.30h i 20.00h.

Es permet un màxim de 6 persones a les pistes de tennis, frontennis i pàdel, i 4 a l’skate park.

La pista del pavelló i el camp de futbol es podran utilitzar exclusivament per a entrenaments d’equips o membres d’equips de clubs locals i activitats autoritzades per l’Ajuntament.

Excepcionalment, quan la pista estiga disponible, es permetrà l’ús a usuaris per lliure, de forma completament individual o convivents, que no podran interactuar amb altres possibles usuaris que, amb la distància de seguretat adequada, estiguen a altra part de la instal·lació.

Es permet l’ús dels lavabos, amb un aforament màxim indicat a cadascun.

Es recomana no utilitzar els vestidors, però en cas necessari hi haurà a disposició dels usuaris un únic vestidor per a homes i un altre per a dones, al pavelló, amb un màxim d’aforament de 4 persones simultàniament i després de prèvia sol·licitud als conserges.

Els clubs locals i activitats autoritzades, coordinaran amb el personal del poliesportiu l’ús dels vestidors que els corresponga.

No es permet l’accés a cap altre espai més que els esmenats.

L’únic punt d’accés al poliesportiu per als usuaris per lliure serà la porta principal del pavelló, que estarà tancada i caldrà trucar al timbre per demanar pas, i seguir les indicacions de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic, dur mascareta fins a l’inici de l’activitat i tornar a ficar-se-la en finalitzar, prendre’s la temperatura, no mostrar símptomes covid, i mantindre la distància de seguretat.

Les activitats programades, així com els entrenaments dels equips dels clubs locals, tindran assignada l’hora, el punt d’entrada i el de sortida, amb el seu propi protocol se seguretat davant la covid, i quan hi accediran els organitzadors, se’n faran responsables de l’acompliment.

És obligatori per als club locals desinfectar tot el material d’ús comú que facen servir als entrenaments.

No es permetrà dur res més que el material estrictament imprescindible per a la pràctica esportiva.

Es recomana no compartir cap material d’ús personal, esportiu o no.

Es recomana dur calçat de carrer per a circular als espais comuns i un altre esportiu per a la pista, així com desinfectar-los, tots dos, cada cop que acudisquen a les instal·lacions.

En cas de competició, els clubs que celebren el partits seran responsables del control d’accés del públic, de la seua identificació, del compliment de les normes mentres estiguen al poliesportiu (circulacions per on està senyalitzat, ús de mascareta, respectar la distància de seguretat, desinfecció de mans amb hidroalcohol al l’entrada i sortida, etc.), vigilar que cap assistent mostre símptomes de covid, control de no superar l’aforament, etc.

Tots hauran de complir aquest protocol, més el que indique la corresponent federació esportiva per a la celebració del partit.

En activitat esportiva en general no competitiva (partits), no es permet l’entrada a públic en general com a espectador, a excepció de les persones amb necessitats d’assistència.

Els pares dels menors d’edat podran acompanyar els fills/es fins a les portes del poliesportiu on els entrenadors se’n faran càrrec, i on els duran quan finalitze l’activitat per sortir de les instal·lacions.

En cas de necessitat, un adult pot acompanyar un menor.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola