Estem amb tu

La violència de gènere l'aturem unides

Des del Ministeri d'Igualtat, en col·laboració amb la DGVG, s'ha posat en marxa el Pla de Contingència contra la Violència de Gènere davant la crisi del COVID-19, aprovat en Consell de Ministres el 17 de març passat. Entre les mesures impulsades, es troba la campanya institucional "Estem amb tu, la violència de gènere l'aturem unides"

L'objectiu és que el major nombre de víctimes de violència de gènere coneguen els recursos que estan a la seua disposició en el context COVID-19.

Necessites informació general i assessorament, incloent assessoria jurídica?

El 016 segueix funcionant amb normalitat les 24 hores, tots els dies de la setmana. Pots assessorar-te sobre els recursos disponibles i els drets de les víctimes de violència de gènere:

 • Per telèfon, marca 016
 • Email: 016-online@igualdad.gob.es
 • 24 hs / 365 días al año

Necessites parlar sobre com et trobes? Necessites suport psicològic?

A més de buscar el suport de familiars i amistats de confiança perquè t'ajuden en aquests moments difícils, si necessites suport emocional immediat posem a la teua disposició un

Servei ràpid de via WhatsApp

Pots contactar a través dels números següents:

 • 682916136
 • 682508507

Estàs en una situació d'emergència?

Per a situacions d'emergència, pots telefonar al 112 o als telèfons d'emergències de la Policia Nacional (091) i de Guàrdia Civil (062), que segueixen prestant servei. Tots els telèfons són gratuïts.

Davant una situació de perill, en cas que no siga possible realitzar una telefonada, pots utilitzar l'APP ALERTCOPS, des de la qual s'enviarà un senyal d'alerta a la policia amb la teua localització.

 • 112
 • 091 (Policía Nacional)
 • 062 (Guardia Civil)
 • Descàrrega
 • Descarrega ALERTCOPS. S'hi ha actualitzat amb un botó SOS per a les Víctimes de Violència de Gènere

Més informació

Pots consultar més informació, preguntes i dubtes que tingues en la Guia d'actuació per a dones que estiguen patint violència de gènere en situació de permanència domiciliària derivada de l'estat d'alarma per COVID 19

Es consideren Serveis essencials

 1. Serveis d'informació i assessorament jurídic 24 hores, telefònica i en línia, així com els serveis de teleassistència i assistencia social integral a les víctimes de violència de gènere
 2. Serveis d'acollida a víctimes de violència de gènere i altres formes de violència contra les dones.
 3. Sistema de seguiment per mitjans telemàtics de l'acomplimnet de les mesures cautelars i penes d'aproximació en matèria de violència de gènere.

Reial Decret-llei 12/2020, de 31 de març, de mesures urgents en matèria de protecció i assistència a les víctimes de violència de gènere

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola