Notícies

Sufragista, de Rocío Verdú, és la fotografia guanyadora del Concurs Dones 2020
09 marzo 2020

Sufragista, de Rocío Verdú, és la fotografia guanyadora del Concurs Dones 2020

Peníscola ha inaugurat aquest matí l’exposició en què es mostren les imatges del XIV Concurs de Fotografia "DONES" impulsat des de la Regidoria de Benestar Social, que enguany gira entorn la temàtica “Dona en la Història”.

En el concurs han participat un total de 18 fotografies, de les quals han sigut 10 les escollides com a finalistes. El Jurat ha estat format per la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, tres fotògrafs professionals, personal tècnic de l’àrea de Cultura de l'ajuntament de Peníscola, dos estudiants de l’IES Alfred Ayza, la treballadora social de Serveis Socials Generals i la psicòloga de l’EEIIA.

El passat 21 de febrer va acabar el termini de presentació de fotografies i el 2 de març el Jurat qualificador es va reunir per a escollir les tres obres guanyadores. Tenint en compte criteris de qualitat fotogràfica, originalitat en quant al tema del concurs i composició de la imatge, la fotografia guanyadora va resultar Sufragista, de Rocío Verdú. Generaciones, de Vicente Guill, i Historias de brujas, de Javier Yarnoz, van ser seleccionades com a segona i tercera finalista respectivament. Els premis per als guanyadors han sigut de 300€, 200€ i 100€. Les obres estaran exposades fins al pròxim 30 de març, en horari de 09.00h a 14.00h en la Sala d’Exposicions de les noves instal·lacions de Serveis Socials, ubicades en el carrer de Llevant, s/n.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha visitat l’exposició amb María Jesús Albiol i ha destacat "la important participació de fotògrafs de tota la geografia espanyola i l’alt nivell de les obres en aquest concurs, una bonica iniciativa ja consolidada dins de la programació municipal".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola