Notícies

L’Ajuntament de Peníscola constituïx el nou Consell de Comerç centrat en la dinamització del sector i en pal·liar els efectes del Top Manta en l’economia local
04 marzo 2020

L’Ajuntament de Peníscola constituïx el nou Consell de Comerç centrat en la dinamització del sector i en pal·liar els efectes del Top Manta en l’economia local

Aquest matí s’ha celebrat la primera sessió de l’actual mandat del Consell de Comerç de l’Ajuntament de Peníscola. L’òrgan, presidit per la responsable de l’àrea, Raquel París, està format per comerciants locals, en representació del sector, així com per membres de l’equip de govern i dels diferents grups polítics municipals.

Una vegada realitzada la constitució de l’òrgan, París ha exposat les novetats i proposes en matèria de comerç local. Durant la sessió s’ha abordat la problemàtica de la venda ambulants il·legal no autoritzada en el municipi i s’han extret diverses conclusions després de la celebració de la Jornada Tècnica sobre aquest fenomen el passat 17 de febrer. Des de la Regidoria s’han presentat als integrants del Consell les diferents accions previstes per realitzar en matèria de conscienciació , com la programació de xarrades en tots els centres escolars, la producció de fulleteria i el reforçament de cartelleria.

Un altre dels punts de la sessió ha sigut l’exposició i la narració d’una sèrie de campanyes temàtiques programades per a la promoció del comerç local, així com d’esdeveniments comercials que seran anunciats pròximament. "Treballar conjuntament i establir sinergies amb el comerç local és una eina potent per obtindre bons resultats, per això des del consistori estarem al seu costat, donant-los suport en tot allò que siga necessari", ha explicat la regidora.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola