Notícies

Peníscola programa una vintena d’actes durant el mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona
03 marzo 2020

Peníscola programa una vintena d’actes durant el mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola proposa una agenda de cites per a la tematització del mes de març com el mes dedicat a les dones.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional, el 8 de març, "hem preparat diverses propostes en col·laboració amb altres organismes, entitats i institucions que tracten des de la igualtat de gènere, a la prevenció en matèria de violència de gènere, els estereotips, l’empoderament o la recerca d’ocupació" ha resumit la mateixa regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Les activitats han arrancat aquest passat cap de setmana amb un taller d’autocura amb olis essencials i una xarrada sobre violència obstètrica, en col·laboració amb l’Associació Mènades d’Irta.

Aquesta setmana, entre els dies 3 i 6, impartit per OBSEDI Maestrat Litoral, s’impartirà un curs d’alfabetització digital orientat a la recerca d’ocupació.

El dijous dia 5, l’Associació Mènades d’Irta imparteix un taller sobre dansa tribal sororitat i consciència corporal; la mateixa associació prepara per al dia 8 un taller de dansa-porteig.

Des del dilluns 9 i fins al 30 de març, l’àrea de Serveis Socials organitza l’exposició fotogràfica del concurs Dones en la Història.

També el dia 9, la Fundació Isonomia impartirà una xarrada en el CEIP Jaime Sanz sobre estereotips, la mateixa temàtica de l’exposició titulada "Codi Isonomia: desxifrant estereotips per a treballar en igualtat", que podrà visitar-se en el centre entre els dies 4 i 11 del mes.

En el mateix col·legi, entre els dies 10 i 13 de març tindran també lloc tallers interculturals per a la resolució de conflictes.

El 10 de març OBSEDI Maestrat Litoral programa un taller sobre les eines per a la recerca d’ocupació.

En matèria de dependència, s’ofereix un taller per a cuidadors no professionals de persones dependents, els dies 10, 17,24 i 31.

L’empoderament també compta amb tres sessions de taller orientat a la dona les dies 11, 18 i 25.

El plat fort de la programació és el teatres, previst per al dia 13, amb l’obra Schhhh! de Marian Villaescusa, la biografia d’una jove amb càncer.

L’institut també acollirà, entre els dies 16 i 25 de març, l’exposició de la Fundació Isonomia: Desxifrant estereotips per a treballar la igualtat.

En col·laboració amb la Policia Local, es programen també tallers de defensa personal els dies 21, 26, 27 i 28.

La prevenció de la violència de gènere també la trobem en la programació d’aquest mes, concretament es tracta d’un curs de formació per al personal de l’administració i que tindrà lloc des del dia 25 d’aquest mes fins al 2 d’abril.

Tancaran la programació els tallers previstos en el col·legi, sobre igualtat de gènere per a l’alumnat de Primària.

A més de tot açò, al llarg de tot el mes, els dimarts i dijous tindran lloc els tallers de memòria.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola