Notícies

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola presenta el torneig Penyes Futbol Games
27 febrero 2020

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola presenta el torneig Penyes Futbol Games

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola i la Penya Barcelonista local han presentat la programació del torneig Penyes Futbol Games, un torneig virtual de futbol adreçat a jóvens de 8 a 18 anys.

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 29 de març, en l’Edifici Sociocultural i comptarà amb activitats paral·leles al torneig, com un simulador de F1 i activitats de realitat virtual. El president de l’associació barcelonista, Fito Sales, ha explicat que "no es tracta d’una jornada competitiva, sinó d’un esdeveniment per gaudir amb la resta d’amants del futbol i els videojocs de tota la comarca". Després del torneig, l’associació oferirà una gran paella a tots els assistents. "Quan vam tindre la idea de presentar Peníscola com a candidata a ser ciutat amfitriona d’aquest torneig, vam rebre tot el suport de l’Ajuntament", ha agraït Sales.

Per la seua banda, la responsable de l’Àrea d’Esports, Dolo Bayarri, ha declarat sentir-se "molt orgullosa per dur a terme aquest bonica iniciativa, un acte pensat per als més jóvens, tant del municipi com de localitats veïnes". L’alcalde de Peníscola, Andrés Martinez, ha volgut felicitar al president pel seu nomenament recent i agrair a tots els membres i la directiva de l’associació per "organitzar esdeveniments que dinamitzen l’agenda dels caps de setmana i, a més, resulten tan atractius per als nostres jóvens".

Penyes Futbol Games és un esdeveniment familiar obert a tots aquells que hi vulguen participar. La inscripció és gratuïta, però és necessari dipositar una fiança de 6€ per assegurar-hi l’assistència. La participació en la jornada inclou esmorzar, dinar i berenar per als inscrits, així com un obsequi per a tots.

A més, els premis per als finalistes consisteixen en material corporatiu del Futbol Club Barcelona i el guanyador del torneig aconseguirà el passi directe per al torneig final, que tindrà lloc en el Camp Nou i serà d’àmbit internacional.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola