Fòrum CONNECTA LABORA

Descargas

LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, en coordinació amb el Pacte per l'Ocupació Maestrat Litoral, del qual Peníscola forma part, i l'Ajuntament de Càlig, organitza els fòrums d'ocupació CONNECTA LABORA.

Foro Connecta Labora Càlig

Dilluns 2 de març

Lloc: Av. Constitución, 4 ( Centre Cultural) - Càlig

Horari: de 9.00h a 15.00h

Informació

Objectiu: Augmentar les oportunitats d'integració en el mercat de treball de les persones desocupades de la província. És una oportunitat per posar en contacte els usuaris de Labora amb les empreses que ofereixen ocupació en la zona.

El Fòrum oferirà tallers, role-playingworkshops i una sala d'informàtica mentoritzada en la qual els orientadors laborals us dirigiran per crear el currículum i donar-vos claus per trobar treball.

Una part important del Fòrum serà la zona d'estands i entrevistes de treball que oferiran les empreses participants. També tindreu a la vostra disposició una zona de networking, un espai dedicat perquè ponents, institucions i empreses participants entablen relació

Inscripcions

Les inscripcions en http://connectalabora.com/

Per fer la inscripció, en primer lloc, cal registrar-se en el Fòrum corresponent. Una vegada registrats, es pot optar, a més, a participar en:

  • Entrevistes
  • Tallers
  • Aulàtic
  • Simulacions
Programa

Podeu consultar el programa en la zona de descàrregues o en l'enllaç Fòrum Connecta Labora Càlig

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola