Pirates Race

Esdeveniment ajornat

Comunicat Organització Pirates Race

Lamentem haver-los de comunicar que arrel dels efectes de la propagació del Coronavirus, des de l'organització de Pirates Race i l'Ajuntament de Peníscola s'ha decidit seguir les directrius i indicacions que han fet arribar tant el Ministeri de Salut Pública com la Conselleria de Sanitat d'ajornat l'esdeveniment del pròxim dia 22 de març.

Sentim molt les molèsties i les repercusions que aquesta situació suposa als participants, tot i que esperem que tots entenguen les circumstàncies especials en què ens trobem i compartisquen amb nosaltres l'opinió que serà molt millor fer la cursa en una altra data una vegada ja superat i control·lat el brot del virus, quan tots els participants puguen gaudir completament de l'esdeveniment sense cap risc.

En uns dies els anirem informant de la data triada per a la celebració d'aquest esdeveniment. Tot i això els preguem amb insistència que siguen pacients i considerats amb aquest tema de salut pública que aquests dies està assotant amb força en tot el món.

 

Diumenge 22 de març de 2020

  • Hora de sortida: 10.00 h
  • Lloc de sortida i meta: Passeig marítim platja Nord
  • Nombre d'obstacles: més de 20
  • Distància: 8000 m
Inscripcions

Tota la informació sobre la prova i les inscripcions es pot consultar en:

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola