Notícies

La Casa de Andalucía de Peníscola celebrarà el 29 de febrer el Dia de la Comunitat amb diversos actes commemoratius
21 febrero 2020

La Casa de Andalucía de Peníscola celebrarà el 29 de febrer el Dia de la Comunitat amb diversos actes commemoratius

La Casa de Andalucía de Peníscola ha presentat aquest matí els actes previstos per al pròxim 29 de febrer. L’alcalde, Andrés Martínez, i el regidor de les àrees de Cultura i Festes, Ramón Simó, han acompanyat diversos membres de l’agrupació a l’anunci de la programació.

Amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia, el pròxim dissabte 29 de febrer, l’associació acollirà una jornada de germanor per homenatjar la comunitat andalusa. El president de l’entitat, Juan López, ha indicat que la jornada començarà a les 10.30h amb la inauguració de la seu oficial, situada al carrer de  Maestrat núm. 2, i el repartiment del tradicional desdejuni "molinero". A continuació, la Casa de Andalucía commemorarà els Socis d’Honor 2020, Nacho i Martina León Bayarri, per continuar amb el dinar de germanor i el tardeig. En la celebració no faltaran els balls i danses en el Passeig Marítim, als quals es podran unir totes aquelles persones que ho desitgen.


Andrés Martínez ha felicitat la Casa de Andalucía de Peníscola per l’organització d’aquesta jornada cultural i commemorativa i ha agraït a la Junta de l’entitat que li atorgaren el distintiu de Soci d’Honor el passat any 2019.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola