Canvis en la TDT

Comunicació relativa als treballs de resintonització del Centre de Difusió TDT de la Generalitat de Peníscola

Canvis en les freqüències d'emissió d'alguns múltiplex de televisió en el centre de difusió de PEÑISCOLA, amb motiu del procés de liberalització del segon dividend digital. Aquests canvis afectaran tots els veïns amb antena orientada cap aquest centre.
En la taula següent es detallen els canvis de múltiplex que es produiran (els canvis poden tardar uns dies a ser efectius):

Els edificis de grandària mitjana o gran que estan equipats amb sistemes d'antena col·lectiva basats en monocanals o centraletes programables, que no hagueren adaptat la seua antena col·lectiva anteriorment, hauran de contactar com més prompte millor amb una empresa instal·ladora per a adaptar la seua instal·lació de recepció de televisió. Després de l'adaptació, els veïns dels edificis hauran de resintonizar els seus receptors de televisió amb el comandament a distància per a continuar rebent els multiplex de televisió que canvien la seua freqüència d'emissió.

En els habitatges unifamiliars i en edificis de xicoteta grandària, no serà necessari realitzar adaptacions en les instal·lacions de recepció de televisió, únicament serà necessari resintonizar els receptors de televisió amb el comandament a distància.

Adaptació de les antenes col·lectives de TDT

El pròxim 17 de febrer de 2020 s'iniciarà el canvi de freqüències de la TDT en diversos municipis de Castelló, entre els quals es troba Peníscola. Amb el canvi, alguns canals de TDT deixaran d'emetre en les seues antigues freqüències, per la qual cosa cal fer algunes adaptacions per veure tots els canals.

Quan fer l'adaptació

  • A partir del 17 de febrer i fins al 30 de juny. Es recomana fer-ho com més prompte millor.

Com fer l'adaptació per veure tots els canals

En el cas d'habitatge unifamiliar
En el cas d'edifici comunitari
  • L'administrador o president de la comunitat ha de contratar un instal·lador registrat
  • L'instal·lador realitzarà l'adaptació necessària en l'antena col·lectiva
  • Ells s'encarregaran de sol·licitar les ajudes per compensar les despeses de les adaptacions
  • És convenient demanar diversos pressupostos i contractar instal·ladors registrats

Més informació

En la pàgina web www.televisiondigital.es

En els telèfons 901 201 004910 889 879


 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola