Notícies

El campió del món, Frederik Van Lierde, estarà en Infinitri Triathlon Peníscola 2020
17 enero 2020

El campió del món, Frederik Van Lierde, estarà en Infinitri Triathlon Peníscola 2020

  • El professional belga començarà la seua temporada 2020 en la localitat castellonenca

La vuitena edició de l’Infinitri Half Triathlon Peníscola, seguint amb el seu pla estratègic d’expansió internacional, s’ha fet amb els serveis de Frederik Van Lierde, campió del món de distància Ironman el 2013. El triatleta belga és un dels més premiats de la història, ja que ha guanyat fins a cinc ocasions curses tan mítiques com l’Ironman de Niza o, més recentment, el de Lanzarote el 2019.

Frederik va anunciar fa poc que 2020 seria la seua última temporada com a professional i ha organitzat un tour de comiat on competirà en algunes de les curses més importants d’Europa. L’organització d’Infinitri Sports vol d’aquesta manera retre un homenatge a una de les llegendes d’aquest esport, i al mateix temps fer que Peníscola siga la primera cursa de la seua temporada, com ell mateix va anunciar en les seues xarxes socials.

1.100 inscrits, nou rècord de participació
Les inscripcions a la prova compten ja amb menys de 100 places disponibles, i s’hi han sobrepassat les 1000 inscripcions, amb la qual cosa es bat una vegada més el rècord d’assistència a la prova. A més, el treball de l’organització per atraure el públic internacional que va culminar l’any passat amb les victòries del britànic Tim Don i la finlandesa Carolina Granfors, ha permés que la prova tinga ja més d’un 10% d’inscrits de fora d’Espanya, dada que il·lustra el fet que el club amb més participants inscrits a l’esdeveniment siga el Tarbes Triathlon francés.

Recordem que la prova de Peníscola és de distància habitualment coneguda com a Half, és a dir, la meitat de la mítica distància Ironman, que suposa nadar1900 metres envoltant l’espectacular castell de Peníscola; realitzar 90 quilòmetres de ciclisme passant per les localitats de Càlig, Sant Jordi i Cervera del Maestrat; per acabar amb 21 quilòmetres de cursa a peu, combinant les cales verges i el Parc Natural de la Serra d’Irta, amb el passeig marítim Nord de la localitat de Peníscola. Després d’aquest gran esforç, els espera la icònica línia de meta localitzada en la plaça de Santa Maria, on es va rodar la sisena temporada de Game of Thrones.

La Diputació de Castelló, Ajuntament de Peníscola i la Fundació Trinidad Alfonso, principals impulsors del projecte
L’Infinitri Half Triathlon Peñíscola és la culminació d’un projecte que compta ja amb 8 edicions, per les quals han passat els millors triatletes nacionals i, en les últimes edicions, diferents campions del món, que han aconseguit consagrar l’esdeveniment com un dels més importants d’Espanya, fent a la vegada que siga ja reconegut a Europa amb l’objectiu final de ser una prova mundial. El seu caràcter turístic i esportiu, on el 91% dels participants són de fora de la província de Castelló, fa que compte amb l’indispensable suport de la Diputació de Castelló i de l’Ajuntament de Peníscola, que van apostar des del primer moment per la que, el 2013, va ser la primera prova de mitja distància en la província de Castelló.

L’esdeveniment s’integra dins de #CSEscenariEsportiu i del circuit de proves d’Infinitri Sports, el qual va ser premiat per la Fundació Trinidad Alfonso, en el seu programa Emprén Esport, i que es completa amb el 6é Infinitri Sprint Vila-real el 26 de juliol, el 4t Infinitri Half & Olympic Almassora, el 20 de setembre, i el 4t InfinitriMan, la prova de distància Ultraman prevista per als dies 1, 2 i 3 d’octubre, totes el 2020.

Tota la informació i les inscripcions es pot trobar en el web oficial de l’esdeveniment:
http://halftriathlon.infinitri.es/peniscola

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola