Notícies

La Regidoria de Turisme de Peníscola fa balanç del Hall Escape celebrat el pont d'octubre
18 octubre 2019

La Regidoria de Turisme de Peníscola fa balanç del Hall Escape celebrat el pont d'octubre

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet el primer balanç de participació en el Hall Escape, organitzat el passat pont d’octubre en la localitat. Aquesta activitat, amb la qual es donaven a conéixer els escenaris de rodatges de la ciutat i es posaven a prova els coneixements dels participants obre les sèries i pel·lícules rodades en aquesta ciutat de cine, ha congregat més de 500 participants en un cap de setmana llarg.

Concretament, es tracta d’una prova de preguntes i proves la finalitat de la qual és acabar el recorregut amb la superació d’enigmes, "és similar al conegut joc de l’Escape Room, l’experiència del qual l’any passat va ser excepcional també en participació, però oberta als escenaris dels rodatges, on els participants es posen a prova visitant els llocs més emblemàtics de la Peníscola de Cine, al mateix temps que competeixen amb altres equips participants" explicava, Raquel París, responsable de l’àrea de Turisme.

Aquesta activitat es realitza per tot el nucli antic de la ciutat, sense necessitat d’inscripció prèvia; únicament les parelles o grups havien d’apropar-se al tendal d’inici de l’experiència, ubicada vora l’oficina d’informació turística del Passeig Marítim, per donar començament a la ruta i anar superant enigmes a mesura que van coneixent els racons més bells i inspiradors de la ciutadella i que la indústria audiovisual ha reflectit en la petita o gran pantalla. Els qui resolien amb èxit l’enigma i completaven el recorregut, rebien com a premi un joc de taula sobre Peníscola de Cine.

La pròxima cita serà des del 31 d’octubre fins al 3 de novembre, en horaris variables, d’11h a 14h i a les vesprades, de 16.30h a 19.30h; és apta per a tots els públics i una oportunitat excepcional per recórrer aquesta ciutat de cinema.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola