Run&Bike Experiencie Territorio Templario

Enllaços relacionats

L’esdeveniment esportiu TERRITORIO TEMPLARIO Run&Bike Experience, ofereix una experiència de tres dies on gaudir al màxim de la muntanya amb recorreguts de somni. És una prova multidisciplinar per etapes d’ultradistància per muntanya de BBT i trail running que uneix l’aventura, la convivència, l’esforç i la superació personal pels increïbles paratges i castells templers de la província de Castelló, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de novembre de 2019.

Recorregut i etapes

El recorregut està dividit en dues etapes que cobriran la distància des del Castell Templer de Culla, com a seu inicial, fins al Castell de Peníscola, que posarà el tancament entre les  seues muralles; el final jde la primera etapa i la sortida del segon dia serà des de la localitat templera d’Alcalà de Xivert-Alcossebre amb el campament templer, a més de passar per les localitats, castells i senderes templeres d’Albocàsser, la Salzadella, Santa Magdalena de Polpís, les Coves de Vinromà i localitats com Vilar de Canes i la Serratella.

BIKE ETAPES

Etapa 1 – Dissabte 2 de novembre 2019: Culla > Alcalà de Xivert.

L’etapa tindrà una distància de de 104 km amb un desnivell + de 1700 metres i passarà per les localitats d’Albocàsser, Tírig i les Coves de Vinromà, amb meta a Alcalà de Xivert.

Etapa 2 - Diumenge 3 de novembre 2019: Alcalà de Xivert > Peníscola.

L’etapa tindrà una distància de 67 km amb un desnivell + de 1400 metres i passarà per les localitats de la Salzadella i Santa Magdalena de Polpís amb meta a Peníscola.

ULTRA TRAIL RUNNING ETAPES

Etapa 1 - Dissabte 2 de novembre 2019: Culla > Alcalà de Xivert.

L’etapa tindrà una distància de 59 km amb un desnivell + de 1675 metres i passarà per les localitats de Vilar de Canes, la Sarratella i les Coves de Vinromà amb meta a Alcalà de Xivert

Etapa 2 - Diumenge 3 de novembre 2019: Alcalà de Xivert > Peníscola.

L’etapa tindrà una distància de 28 km amb un desnivell + de 1100 metres i passarà per les localitats de Santa Magdalena de Polpís amb meta a Peníscola.

BIKE & RUN ETAPES

Etapa 1 BTT - Dissabte 2 de novembre 2019: Culla > Alcalà de Xivert.

L’etapa tindrà u metres i passarà per les localitats d’Albocàsser, Tírig, les Coves de Vinromà amb meta a Alcalà de Xivert.

Etapa 2 TRAIL RUNNING - Diumenge 3 de novembre 2019: Alcalà de Xivert > Peníscola.

L’etapa tindrà una distància de 28 km amb un desnivell + de 1100 metres i passarà per les localitats de Santa Magdalena de Polpís amb meta a Peníscola.


Tota la informació referent als recorreguts i tracks es pot veure en la secció RECORREGUTS del web oficial de l'esdeveniment.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola